Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nox i Wit anal na smyczy SU

Noxa 5

Polecane posty

Gość gość
gość dziś x glupiego szukasz? sama n*******laj.

Ja się go nie boję. Finlandia bądź na moimMmiejscu i czytaj ze zrozumieniem. Ja mam wolne cały czas, ale rowerem nie pojadę, teleprtowac się nie umiem, a Maciej nie ma czasu.

Gość sylwka 37
przeprowadzamy siel z grzes teraz do ketrzyn mieszkanie mej matki puste i bedziem se tam mieszkac 3 pokoje ona mieszka u kochanka teraz mamy kase z sex cam na rachonki itp na wakacje jedziem terz ale niewiem gdzie nie bylam na wakacje 22 lat kto poleci jakie wakacje fajne

Gość gość
Kciukiem po wypadku i w takim stanie,ma n*******lac do obcej sobie osoby.Alez wymyslili.:DChyba tylko po to by sie ten cyrk krecil.:D

Tylko po to, żeby był cyrk. Ja ranna nie jestem, ale każdy, kto kiedyś miał choćby Stluczke, wie o co chodzi. A to był mój debiut. I do mnie ktoś ma pretensje, że u niej się posypalo akurat w takim czasie , paranoja

Gość gość
kciukiem dziś To już w ogóle odpada. Boję się beczek na kółkach czy szynach wśród obcych. Opamcerzonych to już w ogóle. Nie ma opcji żadna komunikacja, tego nic nie zmieni, żadna sytuacja. x Ona jest tak stuknięta, że sama siebie podkłada. Nie ma fobii, bo tylko miała wypadek, ale boi się pociągów i obcych ludzi. To co to jest, jak nie fobie? Kurfa ma fobie co nie raz tutaj opisywała. Ale w tym swoim zakłamaniu, musi zaprzeczać i kręcić.

Gość gość
Ja ciebie Kciukiem rozumiem.Latwo zza minitora p******ic-jedz.Sama k***a jedna z druga jedzcie.Ma wszystko rzucic i jechac do tego w takim stanie psychicznym,zeby hejterzy mogli se pouzywac :o Jasne juz sie Kciukiem rozpedza. :o

11.55 jak byk napisałam wyżej, że o sie nazywa fobia społeczna. Czytaj kuzwa! ! :-O

Gość gość
Niestety, musicie się pogodzić z tym, że kciukiem, podobnie jak Noxelia, ma zaburzenia psychiczne, tyle że lżejsze.

Gość gość
Poza tym obawy, że przed jazdą mialamMzawsze, i tym bardziej nie pojadę, jeśli nie mam kontroli nad kierowcą. Maciej mi zawsze zwolni, się, zeby nie wyprzedzac, a kierowcy w pks nie zj***e. Bo nic z tym nie zrobiIa patrzą na mnie jak na kosmite. x Nie pojedzie, jak nie ma kontroli nad kierowcą :D:D:D Żal mi tego Maćka. Ale sam sobie ten garb wziął na plecy.

Gość gość
Kciukiem... Noxelia też ma fobię społeczną, a jakoś do ciebie przyjeżdżała pociągiem, więc się nie wymiguj, raz w życiu możesz przeżyć ten dyskomfort i pojechać, ale ty się obudzisz, jak on ją zabije, bo jak wcześniej ona wyląduje na wózku, to będziesz dalej pieprzyć o fobiach.

Gość gość
Kciukiem... Noxelia też ma fobię społeczną, a jakoś do ciebie przyjeżdżała pociągiem, więc się nie wymiguj, raz w życiu możesz przeżyć ten dyskomfort i pojechać, ale ty się obudzisz, jak on ją zabije, bo jak wcześniej ona wyląduje na wózku, to będziesz dalej pieprzyć o fobiach.

To fin życzę ci, żeby ktoś ci w doope wjechal, żebyś później bała się iść chodnikiem przy drodze, poOktoeej jeżdżą auta, a zaś leć do noxelii. Madralo zza monitora. Xxxxxxx Ja się rozpedze iIpojade. Z Maciejem mi łatwiej. Ale póki on nie ma czasu, no to kuzwa. Ale forume wie lepiej :-) Dla Macieja ważniejsza jest teraz jego przyszłość. Zaraz wróci z pracy , zje obiad iIpogna dalej, ale nie, że względu na noxe rzuci obowiązki i zobowiazanI I pojedzie. NIEBAWEM będzie musiał i tak jechać di pozka, bo ma sprawy, wtedy dotrzemy do noxy, iItyle.

Gość gość
Fobie maja rozne nasilenie,w roznym czasie i stanie danej osoby.Na dzien dzisiejszy Kciukiem wam pisze,ze zle sie czuje i woli byc w domu.Tak trudno zajarzyc?

Gość gość
Też mam fobię społeczną, a jakoś normalnie korzystam z komunikacji miejskiej. Słuchawki na uszy i tyle

Gość gość
Finn to by chciała by jej ktoś w doopę wjechał, bo odkąd zdradliwy fagas ją rzucił, to jej nie ma kto wjeżdżać poza przepychaczką do kibla :classic_cool:

Gość gość
Fin czy ty czytasz co ona pisze? ZLE SIE CZUJE TERAZ.

Fobia fobii nierówna. Noxa nigdy nie miała problemów z pkp, czy ludźmi aż tak jak ja. Ja nie jeżdżę komunikacja od lat. Ona na wakacje tylkoOpkp. Ja na koncertach mdleje, ona je znowu lubi. Bo mnie tłum przeraża. Jej mieszkanie w dużym mieście nie przeszkadza. Mnie bardzo. Dlatego mieszkamMa wsi i znamMkazda twarz. Obce twarze powodują uUmnie ataki paniki. Co więcej tłumaczyć. TakKjuz mam, jestem skrajnym introwertykiem

Gość gość
A przed wypadkiem dlaczego nie pojechała? Taksówkę mogła wziąć

Gość gość
Szczegolnie jak Kciukiem miala wypadek.To moze miec takie nasilenie fobii,ze z chaty jej trudno wyjsc.A wy jej jechac gdzies kazecie.

Gość gość
No ciekawe, kciuczku, a jakoś w Warszawie byłaś, swoją drogą fatalnie wyszłaś na zdjęciach, jak 60-letnia baba ze wsi :D

Gość gość
gość dziś A przed wypadkiem dlaczego nie pojechała? Taksówkę mogła wziąć xx co ty p********z? na taxe trzeba miec kase.sama sobie wez taxe i jedz.

Aaaa, bo nie ma czasu ze względu na własny biznes jechać. Do noxy, której delikatnie mówiąc nie lubi, to oznacza, że ma mnie, Mnie w d***e? To ci diagnoza :-) Ja się absolutnie nie dziwię. Nawet go teraz nie pytam kolejny raz, bo wiem, że nie po to tyle pracował, by teraz sobie jakieś zobowiązanie odpuścić.

Gość gość
gość dziś Fin czy ty czytasz co ona pisze? ZLE SIE CZUJE TERAZ. x Kciukiem jest niewiarygodna i może się źle czuje, może dobrze. Ona manipuluje ludźmi, przy pomocy swoich zaburzeń. To też dość charakterystyczne dla pewnych typów neurotyków.

Gość sylwka 37
szok czego mie nikt wakacji nie poleci itp niewiem czy remont planowac w ketrzyn mieszkanie namie przepisane bo ma siostra bogatego merza ma i matka mie mieszkanie przepisuje w real

Gość gość
Fin,postaw sie w jej sytuacji.Ma nasilenie lekow.Siedzi w chacie,bo ma problem z lazeniem.Facet jej nie przepada za Anka.Twoj by pojechal? Nie znasz facetow?No moze by pojechal,ale okolicznosci na razie u Kciukiem sa takie,ze nie da rady jechac z roznych wzgledow.Noxa moze do niej sie kopsnac przeciez.

Ba, w Krakowie byłam rokKtemu, w oswiecimiu, w zatorze, miesiąc temu na Ślęży. W Poznaniu byłam w marcu. Ale nie komunikacja, nie z obcymi. Ze swoim facetem, w swoimMaucie. Każdy wyjazd o u mnie nerwy, ale nie m a co porównywać.

Maciej chętnie pojedzie, ale jak bedzie czas i okazja. W tej chwili nie ma nawet czasu na doopie usiąść w ciągu dnia. Motorem po bułki jedzie, o nie ma kiedy po swojemu wyByc na całe popoludnie, a pojedzie do poznania, bo forum ma kaprys. Ech :-D

Gość gość
Kciukiem to mi to wyglada na ataki paniki,agrofobie.Najlepiej przy sobie miec afobam,albo realnium doraznie.Idz do lekarza jak dasz rade niech ci przepisze.Sama swiadomosc,ze to masz pomaga.