Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seksowna mimo woli.

Polecane posty

Gość gość

Czesto slysze, ze mam w sobie duzo sekspapilu lub przyslowiowe ,,to cos´´. Ubieram sie zawsze skromnie, bez dekoltow. Mimo to, kiedy wchodze do jakiegos pomieszczenia mezczyzni kieruja wzrok w moja strone. Nawet jesli mam akurat za duzy szary sweter. Makijaz nosze bardzo delikatny. Wiem, ze kazda kobieta niby chce uchodzic za seksowna, ale mnie to krepuje. Czy ktos ma podobnie? Czy da sie przyslowiowy seksapil ,,wylaczyc´´? Wiem, ze komus wyda sie to dziwne, ale jest to forum anonimowe, wiec nie zaszkodzi sie zapytac.

Gość gość
ty k******o

Gość gość
to zależy. jak jesteś 'naturalnie' taka, to nie da się za bardzo nic z tym zrobić. no chyba że potrafisz nimi manipulować i okręcić sobie facecika w okół małego palca w dowolnej chwili a później jak nigdy nic porzucić i robisz to z rozmysłem im na złość. niestety osoby niemanipulujące mają trudniej w życiu. do tego chyba trzeba mieć jakiś warsztat aktorski opanowany. ale ja nie wję.

Gość gość
Ja nikim nie chce manipulowac! Nie jestem tez typem osoby ktora lubi byc w centrum zainteresowania, dlatego mnie to krepuje.

Gość gość
Dla przykladu jechalam ostatnio pociagiem i para Niemcow, malzenstwo, porzadnie ubrani, okolo 40 rozmawialo na moj temat, zartowali i zastanawiali sie, czy bym bya chetna na trojkat. Znam niemiecki, wiec wszystko rozumialam. Wiem, ze dziwnie to brzmi, ale takie sytuacje mi sie przytrafiaja.

Gość gość
Ja trochę tak mam, np dziś zero mejkapu i stare okulary, myslalam że będę niewidzialna, a faceci odwracali się na mnie zainteresowani, albo kiedys przemykałam się po korytarzu uczelni z nadzieją że nikt nie zwróci uwagi bo miałam jakiś zmechacony 10- letni sweter, a tu jeden za drugim się odwracają i gapią. Generalnie wszystkie kobiety marzą o tym by wzbudzać zainteresowanie, a ja się czasem czuję z tym jakoś niewygodnie, nie mam z tego satysfakcji. Ale czasem specjalnie się chcę wylaszczyć ;-)

Gość gość
I też nie lubię być pod ostrzałem spojrzeń i np nie znoszę pozować do zdjęć, a jak u ciebie ze zdjęciami?

Gość gość
Kiedys tez bardzo nie lubilam, ale sa taki sytuacje gdzie nie idzie sie wykrecic np. zjazd rodzinny czy klasowy, wiec juz przywyklam :)

Gość gość
Dobra, skończ P/ierdolić i poka jaka jezdeś seksy 🖐️

Gość gość
sa tu jeszcze inne osoby, ktore tak maja?