Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błędy mężczyzn w łóżku czytać i do poprawy!!

Polecane posty

Gość gość
Ja też najlepszego loda miałem u panienki z agencji. Ale miała Max 20 lat więc jak ktoś trafi taka za żonę to będzie miał obrabianego fntastycznie.

Gość gość
gość dziś X Wlasnie 'niektore kobiety czytaja na ten temat', dlaczego Ty czytasz?

Gość gość
Haha załóżcie Panowie konkurencyjny temat:) ja poczytam.

Gość gość
Konkurencyjny temat już jest. Można się dopisywać. Pkt 4 jest najlepszy.

Gość gość
Co chcesz poczytac? Przeciez tu juz wszystkie tamaty byly walkowane:)

Gość gość
17:12 ja upieram się przy swoim. Prostytutka jednak musi się postarać prawda? Partnerka czy żona jeśli naprawdę pożąda i seks z facetem sprawia jej rzeczywistą przyjemność to też chce dać wiele:) Bylo pytanie dlaczego ja czytam? Bo z natury jestem perfekcjonistką, bo lubię widzieć zachwyt na jego twarzy, bo wtedy mam poczucie ze tez mogę wymagać:)

Gość gość
Możliwe ale ja nie mam czasu na czytanie wszystkich:P

Gość gość
Sory ale gdzie ten temat konkurencyjny? już bym niedowidziała?:o

Gość gość
gość dziś X Piekniejszy bylby swiat gdyby bylo wiecej perfekcjonistow, chcacych szczescie takze drugiego:)

Gość gość
Widzisz a jednocześnie mój facet dostrzega w perfekcjonizmie moją wadę:) nie ma ideałów a już na pewno nikogo nie można zmienić.

Gość gość
Patrząc na moich dotychczasowych partnerów niestety zgadzam się niemal ze wszystkimi punktami. .:/

Gość gość
gość dziś X Mozna zmienic, ja bardzo sie zmienilem, chociaz dawne nawyki powracaja, nie sa jednak tak silne zebym nie mogl nad nimi zapanowac:D

Gość gość
Zmieniłeś się bo ktoś tak chciał czy sam tego chciałeś?:) A jeszcze w temacie to błędy jakieś każdy pewnie popełnia. Wystarczy uświadomić sobie że czytanie w myślach to sztuka nie dla wszystkich:)

Gość gość
-Kusza ok 40 letnia matka bachora. Yebie się na mailu z każdym, znana z wklejania jpeg na forum dla onanistòw, znana lezba i inteligentka -Imperium ok 35 letnia qrfa z Sopotu, znana z obciągania w zasyfiałych kiblach i pokazywania pyzdy na mailach, znana z urody transeksualisty i zapachu zbutwiałych śledzi -Androgen, brutal, cham i prostak, impotent udający maczo i bogacza, bez zębny pies na erosuki -Najszybszy nudny jak flaki z olejem pedau po kursach pua kolekcjonier męskich jpeg i wielbiciel qurev z q**sem typu transimerium PRAWDZIWA PATOLOGIA ERO. NIE WYMYŚLONE HISTORIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
to smutne że natura zrobila mezczyzn pod potrzeby kobiece

Gość gość
Zmienilem sie bo kochalem, chcialem jak najlepiej. Niestety nie wiele dostalem z powrotem. I okazuje sie ze jestem zbokiem ktoremy zachciewa sie nie wiadomo czego na stare lata:O

Gość gość
One mysla w wiekszosci ze my siedzimy w ich mózgu i wiemy jak sprawic jej mega doznania.Nareszcie jakaś inteligentna kobieta doszła do wniosku że trzeba powiedzieć i naprowadzić faceta co sprawia jej przyjemność w seksie a co nie.

Gość gość
Ale niektóre kobiety są kochane,potrafią zrobić perfekcyjnie lodzika.

Gość gość
No są, nie jedną widzialem na amatorskim filmiku:P

Gość gość
Facet tez powinien powiedziec co lubi,jak lubi,o czym fantazjuje kiedy ludzie się poznają.Powinno sie rozmawiać o zyciu erot.a nie potem obrażone miny bo to nie tak jak chciałem i np.w trakcie orala powiedziec,podpowiedzieć partnerce zeby na następny raz wiedziała. Ja zawsze przy minecie instruuje faceta,w trakcie pieszczot kieruje mu ręce gdzie chce żeby mnie pieścił,albo mowie wprost popieść mi cycuszki albo zrób mi minetke albo kiedy się całujemy to mowie( jak mam akurat ochotę ) weź mnie od tyłu itd a nie czekam aż on się domyśli czego chce.Sztuka jest w dobrej komunikacji,bez tego lipa.

Gość gość
Nic nie poradzisz jak nie idzie sie dogadac z wieczna dziewica, ktora nie potrafi i nie chce powiedziec slowa c/i/p/k/a, bo dla nie jest to wulgarne i zboczone. Ja zawsze mowilem jak i co chce, takze pytalem jak chce i co lubi, ale do tanca trzeba dwojga:O

Gość gość
17,10 :D skąd bierzesz takie kłody?:D masz po prostu pecha :D wyobraź sobie ze są kobiety które uwielbiają sex i wiedza jak dać mężczyźnie rozkosz ale on tez musi sie starać - obopólna korzyść, zabawa i szaleństwo na całego ale każdy daje z siebie wszystko :)

Gość gość
do listy błędów dodałabym jeszcze wulgarne słownictwo w trakcie, niektórzy panowie uważają,że to gorące jak powiedzą do mnie, T"y suko albo k***o"...załamka!już raz takiego wywalałam z wyra, patrzył na mnie zszokowany, jakbym mu zabrała zabawkę :-P

Gość gość
21.47 - to cienias był, musiał się podrasować s******l! :-P ja bym do Ciebie mówił: księżniczko, kotku, sarenko, laleczko - chociaż patrząc na mnie byś się nie spodziewała (1.96 cm , 120 kg, dużo tatuaży, karany)

Gość gość
Mam złe doświadczenia z karanymi :O

Gość gość
dopisałabym jeszcze błąd braku higieny,ale to też laskom można zarzucić :-D, więc 1:1

Gość gość
Pkt. 5..najpierw ktoś musiałby pokazać mojemu chłopakowi gdzie jest łechtaczka :-D

Gość gość
gość dziś X A ty nie mozesz jemu pokazac?:P

Gość gość
Błędy błędami,ale napiszmy też o pozytywach, np. lizanie piersi, całowanie szyi, no i te mocne rytmiczne pchnięcia (prawie do samego gardła :-P ), najlepiej w pozycjach w których łechtaczka jest pocierana...:-D Mrrrr...:)

Gość gość
gość wczoraj 17:51 Czyli jednak sam chciałeś:) ja miałam na myśli takie naciskanie na zmiany wbrew czyjejś woli. Wiesz co? Wydaje mi się że te zmiany, kompromisy i generalnie ustępstwa, w Twoim związku dotyczą głównie Ciebie. Przyzwyczaiłeś swoją kobietę do tego a takie utrwalone przez lata nawyki bardzo ciężko korygować niestety. Też coś o tym wiem, ale nie daję za wygraną:)