Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2016 Witam, dziewczyny... Mam taki problem, mianowicie 10 kwietnie kochałam się z moim narzeczonym, prezerwatywa niestety zawiodła, tzn.zsunęła się...po trzech dniach poszłam do ginekologa(mieszkam w małej miejscowości i cięzko się do niego dostać), który mnie zbadał. Stwierdził, że na pewno nie miałam dni płodnych, bo mój okres miesięczny trwa około 30 dni i jest raczej regularny a 10 był moim dwudziestym dniem cyklu. Dla pewności jednak przepisał mi właśnie ella one. Powiedział, że tak na wszelki wypadek, badanie niby nie wykazało ciąży...A mino to się martwię, okres spóźnia mi się już drugi dzień, do tego bardzo bolą mnie piersi, poza tym czuję się dobrze. (chcę zaznaczyć, że przed zbliżającą się miesiączką też mnie boją, a na ulotce było napisane, że nadwrażliwe i powiększone piersi mogą sugerować prawdopodobieństwo ciąży) Proszę Was pomóżcie!!! Powiedzcie panikuję za bardzo czy jednak mam powody? Nigdy nie brałam tego leku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach