Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yezdem

gdy samotna kobieta w dużym mieście oczekuje na autobus

Polecane posty

Gość yezdem

na przystanku autobusowym lub PKS to jakie ma myśli na temat przechodzących tuż obok jej facetów ? - czy reaguje w stylu , że : ten to nie , za niski dla mnie i w ogóle jakiś dziwny jest a poza tym już jest lekko łysawy , więc odpada , ten następny z laptopem w torbie , ciekawie wygląda ale chyba jest zajęty, ponieważ słychać , że rozmawia z kobietą przez telefon i do kobiety mówi , Elu , Elka, musimy razem zrobić ten projekt i jesteśmy skazani teraz na siebie , kolejny facet przechodzi lekko szpakowaty ale młodo wyglądający , kobieta zerka na niego i sobie myśli , że ten facet ma jakieś kłopoty życiowe i lepiej jak najdalej od takiego , - no właśnie dziewczyny , Wy spoglądacie na facetów, faceci gapią się na kobiety ale co Wami kieruje , że patrząc na faceta w miejscu publicznym uważacie , że ten albo inny facet mógłby się nadawać do związku i oczywiście nie tylko do przytulania wieczorem przy kominku , czy kobieta samotna patrząc na facetów w miejscu publicznym wybiera sobie faceta w swoich marzeniach , że ten albo tamten mógłby się nadawać nie tylko do przytulania , więc jak to wygląda dziewczyny w Waszej wyobraźni ?

dam ci mądrą rade od 24 latka. Jak będziesz analizować takie bzdury jak jesteś postrzegany to jak kolwiek byś nie wyglądał sukcesów ci w relacjach damsko męskich nie wróze.

Gość yeztem
Brunetos244 dziś poprosiłem kobiety aby wyraziły swoją opinię na ten temat , nie potrzebuję tu rzecznika prasowego !

Gość gość
Wyobraź sobie, że mam inne problemy na głowie, niż analiza potencjalnych partnerów :D z ulicy... Jak któryś bardzo w moim typie, to zwrócę uwagę na dluzej, a tak to nie przyglądam się i nie rozwazam jakie ma życie, bo mam swoje. No ale ja mam chłopaka, to może inaczej myślę.

Gość gość
Nie, nie reaguję tak. Co najwyżej myślę "czemu ci faceci są tacy zaniedbani, nie chcą podobać się kobietom?" albo "ma miły uśmiech, pewnie fajny jest, ale i tak mu się nie spodobam"

Gość gość
"ma miły uśmiech, pewnie fajny jest, ale i tak mu się nie spodobam" ja mam tak samo!

Gość yezdem
mnie osobiście kręcą łysi , krępi no i szczodrze przez naturę OBDARZENI