Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy potrzebnie martwie się?

Polecane posty

Gość gość

No więc tak spotykalam sie z facetem jakis czas temu mielsimy burzliwa relacje on na koniec zle mnie potraktowal, probowal manipulowac mna.. On czesto to robil raz naewet przyznal.sie.do tego ze taki jest. Ja tez akceptowalam teb fakt ze nie.jest to.prosty czlowiek i mimo.to lubilam go. No ozywisci do.momentu az jego problemy nie dotykaly mnie osobiscie. Tak jak pisalam on nie za fajnie wobec mnie zaczal zachowywac sie i z tego powodu zerwalam kontakt. Minely dwa miesiace czesto o nim mysle czasem tesknie wchodze.na jego fb sptawdzam co u.niego. Moze to.glupie chociaz to.robie to wiem ze nie odnowie kontaktu.z nim bo wiem ze nasza relacja nie ma sensu.a on sie.nie zmieni. No ale dzisiaj sprawdzilam jego fb i okazalo.sie.ze.usunal.usunal takze konto na portalu na.ktory sie.logowal i na.ktorym poznalismy sie. W sumie nie wiem.co mam myslec troche sie.zmartwilam zarowno z fb i.pprtaku korzystal caly czas, spedzal tam czas.beimal.ze.codzinnien tez.to.takie nie w jego stylu zeby kasowac fb chociaz.to konto na pprtlau jeszcze moge zrozumiec. No.i teraz zastanawiam sie czyvwszystko.z.nim w porzadku. Chcialabym zapytac ale.z.druhiej.strony nie.wiem czy chce odnawiac z nin kontakt jesli okaze sie ze wszystko w.porzadku. Z drugiej strony boje.sie ze.moglo.mubsie.cos stac albo moze znow.wpadl.w.depresje.wiem ze.w.przeszlosci czestomiewal takie stany. Czy powinnam.zareagowav na to jakos? Wiem w.sumie.to.juz przeszlosc ale.z druheij strony ciezko mi pozostac na to obojetna po.prosti troche niepodobne.do.niego.to zachowanie i martwie sie.ze moglo.sie.cos stac:/

Gość gość
Wybaczcie ze tak chaotycznie a moze sama tez szukam wymowki by do.niego zagadac. Dodam ze nie mamy siebiw w.znajomych ja zablokowalam go po ostatniej klotni i obserwuje go z.konta mamy:) wiem jakkolwiek.to brzmi.ale.przynajmniej wiem ze raczej nie jest to zadna gra czy manipulacja z jego strony bo raczej nie ma pewnosci ze w ogole go obserwuje.

Gość lanta
Troche dziwne to twoje cale zachowanie. Jezeli cie to tak meczy czy z nim wszystko ok, to sie go zapytaj, ale po co? Niby go nie chcesz a z drugiej strony go obserwujesz. Tu tez zapytam, po co? Nudzi ci sie, nie masz wlasnego zycia? On jakos sie toba nie interesuje. Moze tez stwierdzil, ze nie ma sensu zadna znajomosc z toba. I jesli faktycznie zle cie traktowal to po co ci wiedziec co u niego.

Gość gość
On chcial ze mna kontaktu i zabiegal o niego ale ja w pewnym momencie powiedzialam dosc. Przez jakis czas staral sie a pozniej znow wyszlo.z.niego.szydlo z worka wiec w koncu dalam sobie spokoj. Masz racje ze chyba lepiej.bedzie odpuscic duzo mnie kosztowalo by zakonczyc ta relacje nie bylo latwo bo wczesniej stale wracalam do niego a on chyba poczul sie zbyt pewnie. Moze.tym razem trz myslal.ze.tak bedzie i stad ta reakcja, choc nie wiem.moze to wcale nie dotyczy mnie. Ogolnie to lubilam go, byl czas ze bylo.bardzo fajnie miedzy nami i nawet ja stalam sie ta nieznosna w relacji ale pozniej znow przegial dlatego dalam sobie spokoj. Ale czasem tesknie.za.nim.przyznaje to znaczy z nikim tak dobrze sie nie digadywalam jak znim nikt mnie tak nie bawil.jak.on.. ale po prostu nie moge.. bo w ten sposob strace caly szacunek.do siebie i on tez straci go do mnie wiem o tym. I on o tym tez wie.. Po prostu niepodobne do niego to zachowanie.no.ale trudno gdyby byl w.porzadku dla mnie na pewno.bym byla teraz dla niego, tak juz trudno.

Gość lanta
Musisz zrozumiec jedno, ze pomimo tego, ze go lubilas, ze sie dobrze z nim dogadywalas, ze cie bawil...zwiazek z nim nie ma zadnej przyszlosci. Probowalas kilka razy i nic. Wiec czas zamknac ten rozdzial i skierowac swoje zainteresowanie w inna strone. Obserwujac jego odbierasz sobie w jakims sensie wolnosc dzialania. Twoja uwaga skierowana jest na niego. I mysle, ze kazdy nastepna proba z nim mialaby taki sam przebieg. Szkoda wiec twojego czasu.

Gość gość
Wiem masz calkowita racje. Ale jakbym wlasnie wyczula dzis dostalam od niego telefon. Nie odebralam bo zablokowalam jego polaczenie jakis czas temu, ale wyswietlilo mi sie ze dzwonil. Ogolnie sam fakt ze dzwonil nie zrobilo na mnie wielkiego wrazenia ale to usuniete konto troche mnie martwi. Czy moze niepotrzebnie przesadzam i dac sobie spokoj?

Gość gość
Wiem masz calkowita racje. Ale jakbym wlasnie wyczula dzis dostalam od niego telefon. Nie odebralam bo zablokowalam jego polaczenie jakis czas temu, ale wyswietlilo mi sie ze dzwonil. Ogolnie sam fakt ze dzwonil nie zrobilo na mnie wielkiego wrazenia ale to usuniete konto troche mnie martwi. Czy moze niepotrzebnie przesadzam i dac sobie spokoj?

Gość gość szarik
tak!

Gość gość
A w sumie niech spada