Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirunastruna

Naj, to nudziarz

Polecane posty

Gość mirunastruna

Nie mam pojęcia co go tak wynosicie na piedestał, przecież rozmowy z nim są męczące i nudne :O

Gość gość
a gdzie z nim gadalas? daj poczytac.

Gość gość
Nie gadałam, ale czytałam i nic ciekawego tam nie było. Nudne i męczące :( Nie mam pojecia co to za fenomen :O

Gość gość
Nastepna ma na niego ochotę i prowokuje do rozmowy 💤

Gość gość
nudny to jest ten temat. idziesz z fala widze. hejt na najka to zakladasz temat . idiotka. :O

Gość gość
To nie fenomen. PUA, techniki manipulacyjne kobietami i rozsławienie przez seks w brudnym kiblu z Imperium oraz jej konflikty z Muszką.

Gość gość
Naj jest tutaj juz pare lat. On, Kusza, Nowy , Juken to jeszcze stare dobre forum. Gimbaza nie pamięta . :D

Gość gość
Przegryw wieloletni. Atrakcyjny facet nie siedzi na forum o kupie dla znudzonych mężatek 40+

Gość gość
to co tutaj robisz? :D

Gość gość
Krecha Petrov Won ciulu.

Gość gość
Naj i Muszka są szczęśliwi bez forum. :)

Gość gość
Idź ty idioto z Najem i Muchą, i ich szczęściem :D :D :D

Gość gość
gość dziś PPP logunt:classic_cool:

Gość gość
Hejt dla hejtu. 💤 🖐️

Gość krusowa
Najszybszy ma hejt od czasu"opowiadań":O Ktoś po prostu nie rozumiał i nadal nie rozumie jak powinno działać forum i zrobił sobie z niego prywatny folwark:O Może ktoś napisać że Najszybszy to ignoruje, ale prawda jest taka, że po tym teatrzyku co odstawiła Innessa z Wachlarzem w Szambie ero już nigdy nie będzie takie samo😭 Grunt, że jedna osoba się dobrze bawi💤

Gość gość
Śmieszy to że gdyby to byl facet który nie wzbudza zainteresowania, nikt nie przeżywałby jego osoby. A tutaj jest ciągły hejt, więc musi miec coś w sobie. Was to boli. :)

Gość gość
On to ignoruje. Nie widziałam by go to ruszało, ale trolle mają zabawe.

Gość gość
A miał on kiedyś cos normalnego do powiedzenia?

Gość gość
Ja lubiłam czytać jego tematy. Zabawne to było.

Gość gość
Naj jest z Muchą.

Gość gość4imp
krusowa dziś Najszybszy ma hejt od czasu"opowiadań"pechowiec.gif Ktoś po prostu nie rozumiał i nadal nie rozumie jak powinno działać forum i zrobił sobie z niego prywatny folwarkpechowiec.gif Może ktoś napisać że Najszybszy to ignoruje, ale prawda jest taka, że po tym teatrzyku co odstawiła Innessa z Wachlarzem w Szambie ero już nigdy nie będzie takie samobeksa.gif Grunt, że jedna osoba się dobrze bawilapka.gifziewanie.gif 4444 Tak... kobieta mnie bije. Biedny, biedny Naj. 💤 Debili nie sieją. :O 🖐️

Gość gość
Spiertalaj zaschnieta waro od Wilka. WON CORRWO. NAJ BEDZIE Z MUCHÂ.

Gość gość
Muchy i Naja dawno nie było.

Gość gość
Umyj ci=pę i idź na rower Kończito

Gość gość4imp
Mówisz-masz. ;) 🖐️

Gość gość
Waruje patologia. Idz do Kreski Petrova :-O

Gość gość
-NajszybszyNajszybszy w mieście// żonaty, nieco ponad trzydziestoletni wielbiciel ero kureff. Zbieracz jotpegów. Znany ze znudzonych emotek i nienawiści do Kaczora Kaczafiego. Przegryw i alkoholik. Z miasta Łodzi przegryw pochodzi. -Kusza myślivski aka coś tam, coś tam// Ponad trzydzieści lat. Słoik podwarszawski. Brzydka jak pochmurna noc pseudointeligentka. S/r/a na kafełłe pięć lat, ostatnio jej mózg wysrał Petrova.Trollica. Człowiek z teflonu, żadne świństwo jej nie rusza ani wzrusza. - Androgen// Żonaty fajfus bez zęba na boku , żeby nie powiedzieć dziewczyna bez zęba na przedzie. Roochacz wirtualny, w kontaktach damsko-męskich ustawia się w roli bogatego byznesmena naprzeciw tanich suk. -Imperium// Trzydziestopięciolatka z Sopotu. Podobno tylko rok na kaffetełłe. Spier/do/liła sobie opinię opowiadaniem o czterech kafeteryjnych kootasach. Jest na prostej drodze do udowodnienia że można przez rok osiągnąć "poziom" pięcioletniego trolla Kuszy Petrov. Po dorysowaniu jej wąsów i brody może brać udział w Zjeździe Sobowtórów jako Conchita Wurst. -Koke// Rocznik 81. Warszawa. Specjalista od lizania rowów kafeteryjnych dajek. Znany z wpier/da/la/nia rodzyn z doop Malinek, 85-Blondynek, Słodkich i swojego ukochanego targetu; brunetek. Wieść niesie że lizał nawet Frii, na masce samochodu w kolorze rosso. Dzi**arz na stu majlach.

Gość gość4imp
Patologia to obraża kobiety (udając, że tak można, ale już np lista Petrova to jakiś grzech straszny 😭 ) i przeprowadza dochodzenia z du=py na forum. To tylko moje zdanie, a bronię się zawsze sama. :)

Gość gość
Niestety forum zostało zdominowane przez osoby bez osobowości. Cienie bez pomysłu na siebie. Niszczące każdego kto umie się wyróżnić i kto jest ciekawy jako osoba. Przykre czasy nastały dla tego miejsca.

Gość gość
Nie wiem czy Najszybszy zbiera jotpegi, ale każdy wie że największą kolekcję c**ek i cyców kafeterianek posiada Juken :O