Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostałam duży spadek i postanowiłam przepisać swoje mieszkanie sąsiadce

Polecane posty

Gość gość

która od kilku lat wynajmuje obok mnie,3/4 pensji idzie jej na wynajem,spłaca kredyt po swoim eks mężu i sama wychowuje synka ze schorzeniem neurologicznym,bardzo dobra i silna kobieta,wiem że marzy o własnym lokum,mnie wiele nie ubędzie,bo się wybuduje i kupie mieszkanie dla syna w większym mieście. Mnie życie też nie specjalnie rozpieszczało więc chcę dać komuś trochę radości,nie jest to jakiś wypas mieszkanie ,dwa pokoje ,kuchnia,łazienka,wielka płyta,miasto powiatowe,standard średni. Dlaczego o tym piszę? bo jestem szczęśliwa ,bo dostałam spadek,ale odkryłam że jeszcze bardziej cieszy mnie fakt że zrobię komuś taką niespodziankę.

Gość gość
jeśli to nie jest prowokacja, to świat byłby piękniejszy z takimi ludźmi, niestety dobrzy ludzie są na wyginięciu

Jeśli możesz sobie na taki gest pozwolić, to czemu nie :) Nie wiem czy sąsiadka się zgodzi na taki prezent. Takie osoby jak Ty to wielki skarb :)

Gość gość
Super! Dobra energia na pewno wróci do Ciebie. Spadek trafił na godną osobę, ten kto go zapisał na pewno teraz jest z Ciebie dumny. :-)