Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie firmy odzieżowe szyją dobre jakościowo ubrania dla dzieci ?

Polecane posty

Gość gość

Mam na myśli takie które niezbyt szybko się zużywają i nie niszczeją tak łatwo w praniu, z których nie odbarwiają się kolory po upraniu. Ja dzisiaj przyjrzałam się dwóm piżamom z H&M i mam wrażenie że pranie chyba im niezbyt służy a wcale nie uważam żeby oni mieli jakieś atrakcyjne ceny. Jestem ciekawa waszych wrażeń tej firmy i wszystkich innych możliwych. Skarpetki dziecięce kupione w Tesco chyba nawet nieźle służą chociaż też zależy jakie. W kazdym razie jeden typ sie taki trafił że często i gęsto noszone i tyleż samo prane w nadal dobrze wyglądają

Gość gość
Ja ci powiem że z moich doświadczeń wynika, że nie ma zasady...Nie kupujemy jakiś mega drogich ubrań dla dziecka..głownie z popularnych sieciówek i właściwie jakość zbliżona, raz się na jakiś czas trafi się bubel z każdej firmy...naczytałam się że Cubus jest niby lepszy jakościowo, niż powiedzmy H&M i guzik prawda, nawet u nas wyszło że gorszy... ale te z tesco, miał jakieś bluzki i dresy od teściowej, to wszystko było bublem, tak samo z Pepco, kilka ubrań i do kitu...

Gość gość
ja kupuje dzieciom glownie w next , tesco f&f i george, mieszkamy w uk i te sklepy mam zwyczajnie 'pod reka', jakosc jest ok, ceny ok (next troche drozszy) wiadomo czasem sie trafi jakis trefny egzemplarz ale wiekszosc jest ok, za to pamietam, jak corka byla mlodsza to bardzo mi sie podobaly ubrania w zarze, nie dosc, ze drogawe to jeszcze jakosc taka sobie

Gość gość
Zapomniałam wyżej dodać, że kupuję dziecku głównie na wyprzedażach w sieciówkach i za tę cenę, kiedy bluzka z długim rękawem kosztuje powiedźmy 20 zł, to uważam że za taką średnią jakość, to cena jest ok...

Gość gość
u nas zara nawet ok jakościowo, choć ostatnio kupiłam małemu spodnie dresowe i niezbyt, no ale w normalnej cenie ni kupuję, bo zdecydowanie za drogie...