Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość który już długo czeka

chciałbym mieć żonę

Polecane posty

mam 29 lat i czasem spotykam się z różnymi kobietami, kiedyś na seks teraz jak już to pogadać, szukam tej jedynej, tak bym chciał mieć kochającą żonkę, taką miłą uśmiechniętą kobietkę, której bym przynosił wypłatę, ona w zamian gotowała by mi dobre obiadki, jeździlibyśmy razem na wycieczki, a wieczorami kochał bym ją jak szalony i tulił głowę do jej brzuszka. czy naprawdę chcę wiele od życia? Normalne kobietki, gdzie Was szukać?

Gość gość
są portale gdzie kobiety ze wschodu- Ukrainki Białorusinki i Rusinki zwyczajne oferują się jako żony własnie idzie wybierać w świetnym towarze, taka zrobi dla ciebie wszystko tyle, ze musisz mieć kasę

Gość gość
mów tak dalej, a wystraszysz wszystkie kobiety dookoła :D

Gość gość
Jakbyś był sam normalny, to już dawno miałbyś dziewczynę, jak nie żonę...

Gość gość
zona musi byc bogata i wyksztalcona. tyle w temacie. jak jest glupia to tez zaleta.

Gość gość
Zależy jakiej wielkości rta wypłata :D

właśnie moim problemem, jest chyba to że jestem normalny do bólu, najzwyklejszy facet i tyle, mam parę koleżanek, ale żadna z nich nie chciała normalnego życia, takiego po prostu, a ja wręcz usycham z tęsknoty za takim normalnym zwiazkiem, gdzie trochę szczęścia trochę łez, trochę nudy i troche ekscytacji, no zwykłe zycie po prostu

zarabiam tyle, że wystarczy no ale kokosów nie przynoszę, zresztą nie mam zamiaru całego życia spędzić w pracy, etat i wystarczy chce też mieć coś z życia, ale też chcę to życie z kimś dzielić, chcę kochać i być kochany, chcę żeby codziennie rano witała mnie uśmiechem kobieta i codzinnie wieczorem usypiała pocałunkiem, nie musi być jakąś pięknością, nie musi być super inteligentna nie musi zarabiać grubych tysiaków, chcę tylko by do mnie pasowała i była szczęśliwa w moim towarzytwie, nie jestem nudziarzem ale też nie szaleję.

mam wrażenie, że jestem tak przeciętny, że w żaden sposób nie potrafie się zareklamować, ale zależy mi na prawdziwym uczuciu, opartym na szacunku, trosce i szczerośći, ech marnuję tu czas, ale co robić, nie chcę być całe życie sam,

Gość gość
co to za czasy nastaly, w których to faceci płaczą że chca zwiazku a kobiety sie bawia

Gość gość
próbowałęś na badoo albo sympatia.pl? Ja swojego znalazłam na sympatii, trochę się z tym zeszło, sporo niewypalonych spotkań, ale w końcu się trafi.

szukałem w internecie ale to nie było to, próbowałem takich związków, ale kobiety w internecie wolą przygody i randki, a ja zawsze stawiam sprawę otwarcie, że szukam kogoś na całe życie a nie przygód, większość z nich mnei wyśmiewała, mimo że na początku były owszem zainteresowane, no cóż mam trochę trudny charakter, wyznaję tradycyjne wartości, ale nikomu się nie narzucam, dlatego też nie owijam w bawełne i proponuję związek albo nic, nie chcę się już bawić i zaliczać panienki, oddałbym te wszystkie panienki jednej nocy na żonkę, którą bym umiłował

Gość gość
polecam portal edarling - dla singli z aspiracjami ;) albo przeznaczeni - dla singli z wartościami :)

Gość gośc a ja szukam męża
Ładnie się prezentujesz autorze. Ale może się opisz, to wtedy może ktoś się twoja osobą zainteresuje polecam twoo

Gość aukorygik_19

Mam 28 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Brak żony może być dla mnie naprawdę nieprzyjemny czy problematyczny. Gdy się rodziłem, mój ojciec był o ponad 6 lat młodszy niż ja obecnie. Nie chciałbym, żeby moje dzieci były niepełnosprawne czy (tym bardziej) potępione, nieświęte, mające grzech ciężki na sumieniu. Nie chcę kobiety, która wygląda jak chłopak albo jest szpetna. Zeszpecenie to też niepełnosprawność. Chciałbym, żeby żona miała wysokie IQ. I koniecznie nie miała współżycia z którymkolwiek z żyjących mężczyzn.