Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci są tacy głupi?

Polecane posty

Gość gość

Albo oni są z innej planety i pojmują d****arstwo jako miłość albo czegoś tu nie rozumiem. Znam wielu takich facetów ale opiszę jednego . Gość przyzwoity, pracowity i dobry charakter. Potrafi ciekawie porozmawiać, ugotowac , posprzątać itd. majetny. Nie wywyzsza sie. W młodości bardzo przystojny (obecnie po 60). Wziął sobie taką przecietniare która stale go zdradzala od początku związku. Zrobila mu mnostwo swinstw itd. Mieszkał za granicą i jak przyjeżdżał do domu, ona tylko chciała kasę i go wyganiala. Rodzice ja kryli , pieprzyla się z kim popadnie a dzieciaki zostawaly same albo z dziadkami. Ona w łóżku krzyczała imię innego a on na to " nic się nie stalo" :D !! Utrzymywał ja i walczył o ten związek. To nie wszystko ale pominę. Wysłał jej 50 $ dolarów a ona to p**********ila choć miała je przeznaczyć na konkretny cel Zachorowała , on zawiozl ja do stanow i wydal kupe kasy na leczenie , byl przy niej do konca (larwa zdechla na wyjątkowo podlego raka) i do tej pory wspomina ja ze lzami w oczach , mial kobiete teraz druga. Kazdej zalowal kasy, ale wymagal - posprzątaj ugotuj i daj. teraz trafil na bardzo dobra , ładna i młodsza kobietę i co? To samo choć mówi że wie jaki ma skarb obok siebie. Czemu takim szmatom się układa? Wygląd nie ma nic do tego. Więc wychodzą prymitywne instynkty???

Gość gwoli wyjasnienia
Masz jakis problem z soba?

Gość gość
Nie mam problemu ze sobą :) dziwię się i zastanawiam jakimi prawami się rządzi ten świat . Jedno mówią drugie robia.

Gość gwoli wyjasnienia
Kazdy rzadzi swoim swiatem bo ...kazdy go inaczej postrzega. To co jeden lubi drugiego moze odrzucac. Ile ty masz lat, ze masz takie dylematy. I dlaczego zyjesz zyciem innych zamiast swoim?

Gość gość
możliwe że ją pokochał naprawdę a wtedy zasady nie istnieją i możliwe że następnej już nie pokocha nigdy ,po prawdziwej miłości człowiek jakby przestaje być zdolny czuć tak mocno jak kiedyś o ile w ogóle,miał wolne serce trafił na taką i się stało

Gość gość
Czyli jak potrafią naprawdę kochać, to są głupi? Ciekawe skąd taki wniosek? Miłość to poświęcenie wszystkiego drugiej osobie, jej szczęściu i dobru, jeśli tego nie rozumiesz, to nie rozumiesz istoty miłości. Zapewne nigdy nie kochałaś i kochana nie byłaś, stąd zwykła zazdrość?! Tak, zazdrość i zawiść, te uczucia są o wiele łatwiejsze prawda??

Gość gość
Faceci sa tacy głupi, bo próbują dorównać kobietom. Lubią współzawodnictwo :D

Gość gość
Szmaty wiedza ze bad boy to moze byc na chwile a dobry mezczyzna to skarb i warto takiego pielegnowac bo potem on o nia zadba szczegolnie jak sie zakocha. Czesto same zagaduja do dobrych mezczyzn, ktorzy sa olewani i czesto godza sie na zdradzanie i zle traktowanie byle by czuc sie kochanym i docenianym. Jest podstawowa zasada nie starasz sie o mezczyzne to nie powinno cie interesowac, ze jakas larwa ma dobrze bo dala mu szanse! Nie badz psem ogrodnika!