Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia i dorobienie

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, Jestem studentką i trochę zarabiałam na korepetycjach, ale ostatnio skończyły się dobre czasy dla tego typu zarobku. Szukam jakiegoś pomysłu na dobry zarobek, nie normowane godziny w chwilach wolnych od wykładów. Może ktoś mi podpowie? Pozdrawiam.

Gość Hania 2999
Przede wszystkim Internet , to zawsze jest jakies zrodlo pieniedzy a bynajmniej nie musisz chodzic ibiegac po miescie np z ulotkami

Gość gość
pisiory zamierzają opodatkować zusem nawet dorywcze roznoszenie ulotek przez studentów i uczniów opresja państwa zatacza coraz szersze kręgi ludzkiej działalności

Gość gość
Dlaczego skończyly się dobre czasy dla korków?

Gość gość
Ludzie nie mają pieniędzy żeby opłacać korki pociechom...no i czasami były niezręczne sytuacje. Ciekawe na jakiej stronie można znaleść dobre żródło dochodów przez sieć?

Gość gość
Ja też myślałam o korkach właśnie. Ale teraz to się zastanawiam, co miałaś na myśli pisząc niezręczne sytuacje?

Gość gość
Niezręczne sytuacje....były próby molestowania.Niestety czasami tak jest i dlaczego lepiej nie wywoływać z wilka z lasu.Praca przez internet będzie bardziej bezpieczna.

Gość gość
nie tylko bezpieczniejsza, ale też przyjemniejsza, no chyba że ktos tak bardzo uwielbia ludzi ;) :p ja teraz jestem w Maroko, rano pracuję 3 godziny, a potem zwiedzam, nic sobie nie narzucam, po prostu myślę i robię swoje, systematycznie, ale elastycznie, w poniedziałek już wracam na uczelnie, da się to wszystko pogodzić!

Gość gość
Chyba w tych czasach żadna praca nie jest bezpieczna ale można ją też samemu kontrolować , od jakiegoś czasu dużo słyszy się o zarabianiu w sieci, ost znajomy powiedział mi że od 2 miesięcy siedzi w opcjach binarnych i nawet cieszy sie zyskami więc może warto isc na takie ryzyko bo co innego... tu mam stronke o tych opcjach http://binarne.net/

Gość gość
Myslę, że to dobry pomysł i przede wszystkim bezpieczny w kontekście molestowania. Widzę duży potencjał zwłaszcza, że lubię takie rzeczy. dziękuję za linka i podpowiedź. Pozdrawiam.