Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego nie moze byc tak ze w ciazy rosnie tylko brzuch? ;(

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny, zaznaczam od poczatku ze od kiedy jestem w ciazy, ograniczam sie, jem zdrowiej, nie smaze, nie opycham sie slodyczami jak to bylo przed ciaza a i tak bylam szczupla. jadlam czesto chipsy a bylam szczupla. teraz jem tylko zdrowe rzeczy, porcji nie zwiekszylam a mimo to powikeszyla mi sie tkanka tluszczowa na udach i posladkach nie podobaja mi sie moje nogi... czy ktoras tak miala i dlaczego nie moge miec tak jak inne ze tylko w brzuch mi idzie ;((((

Gość gość
może wodę zatrzymujesz a ie tłuszcz gromadzisz.

Gość gość
Mnie urósł tylko brzuch i biust. Tez się nie opychalam i pracowałam do końca 8 miesiaca

Gość gość
moze...ale jak to rozpoznac czy ja wode czy tluszcz gromadze..

Gość gość
mowie to wszystko szczerze, wyglad nog zmienil sie mi praktycznie z dnia na dzien. i tylka, oczywiscie. zaczelo rosnac po 20 tygodniu ciazy choc mam mniejszy apetyt niz wczesniej...

Gość gość
Rzadko, której idzie tylko w brzuch więc wyluzuj

Gość gość
to poradzcie cos zeby nie miec tych okrutnych kompleksow...codziennie mam te mysli ze mam grube pupsko ;( mmam nadzieje ze po ciazy mi to nie zostanie...oczywiscie bede cwiczyc ale mam nadzieje ze to cos da

Gość gość
Dziewczyno! Rozumiem, że Ci ciężko (doslownie i w przenośni), ale daj sobie spokój. Nie zmienisz już tego, taki masz organizm, że zebrałaś dodatkowe kg. ciesz się tym wyjątkowym stanem, kopniakami, szykowaniem wyprawki. Jak jesteś tak nastawiona na sport to po ciąży weźmiesz się za siebie, a teraz nie przeżywaj.

Gość gość
dzieki :( ech, to przez to ze kiedys jak mialam 18 lat to bylam pulchniejsza taka i mialam straszne kompleksy. ale zaczelam sie ruszac i zdrowiej jesc. od 5 lat bylam laska. teraz w ciazy zaczynam sie upodabniac do siebie sprzed lat, co rodzi duze kompleksy mimo ze bardzo chcialam dzieciaczka i nadal chce, ciesze sie ze bedzie z nami, nie zamienialbym tego nawet na chudosc. ale i tak jest mi przykro.

Gość gość
A mi tylko w brzuch i cycki idzie xd

Gość gość
Dziewczyny cieszcie się ciążą i nie przejmujcie sie takimi drobiazgami. Po urodzeniu dziecka wszystko wróci do normy. :-)

Gość gość
U mnie poszło tylko w brzuch, nawet biust mi nie urósł. Miałam widoczne żebra do samego porodu

Gość gość
Heeee nie stresuj się tak ja przytyłam 24kg .Kinga jutro kończy 2mc a ja bez diety schudłam 18 kg (liczac dzidzie i reszte)wystarczy karmić piersią

Gość gość
Mnie rósł tylko brzuch i powiem ci że tragedia! Był ogromny, teraz dziecko ma 4 lata a ja obwisly z ogromnymi rozstepami.

Gość gość
22:09 prowo ;)

Gość gość
mi rósł tylko brzuch, przytyłam 10kg a się objadałam :D zruciłam wszystko w tydzień a ze szpitala wyszłam z prawie płaskim brzuchem

Gość gość
00:01 ale przeciez to jest fizycznie niemozliwe. opychasz sie = tyjesz

Gość gość
A ja przed ciążą wyglądałam jak wieszak wiec ciesze się z tych dodatkowych kilosow. I mam nadzieje ze parę po porodzie zemna dostanie. Może faktycznie masz dużo zatrzymanej wody. A biodra się rozchodzą w ciazy wiec może to nie tłuszcz tylko twoja kruszyna się rozbija na boki. :-). Po porodzie spadniesz z wagi.