Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak go przekonać?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam już siły na faceta, który ma 31 lat, nie chce mu się pracować, wszędzie mu się nie podoba - tam za mało, tam za daleko i co chwila zmienia zdanie i zatrudnienie, po czym przez x miesięcy nie ma w ogóle pracy. Jak już jest albo nawet ktoś mu ją oferuje sam, to nagle ma 15 ofert... Co można takiemu powiedzieć? Samo dobro w sensie braku przemocy fizycznej nie wystarczy, bo oszustwa nie zbudują związku:(

Gość gość
Nijak nie przekonasz :)

Gość gość
Sama otwórz firmę i go zatrudnij. Facet ma rację że nie daje się wykorzystywać obcym za 1500zł (w czym pewnie są nadgodziny,soboty i niedziele) Polska nie jest krajem do pracy etatowej u obcych. Albo rodzinny interes, albo zmywak w UK.

Gość gość
To z czego on żyje? Jeśli Ty go utrzymujesz to rzeczywiście bezsensu, uciekaj!!!!

Gość gość
trochę zarabia ma kolegę geja i ten go sponsoruje.... ale ja tak nie chcę. chcę by był normalny , normalnie pracowal

Gość gość
też tak mam,kobieta po studiach, na utrzymaniu rodziców :D

Gość gość
Cholera jasna, znowu się mi ktoś podszywa, bo nie ma żadnego geja, itp. On jest mi winien już parę groszy, więc nie ma wybrzydzania, że za ileś tam nie pójdę. Lepiej nie mieć nic i zrzędzić, czy mieć 1500 i pokazać, że się chce?

Gość gość
uzbierało mu się już z 2000 podliczam go. 8 stosunkow i 4 lodziki. a i jeden anal

Gość gość
A do czego on się nadaje? Poza byciem na czyimś utrzymaniu, kto taką niemote zadufaną w sobie będzie w pracy trzymał. :)

Gość gość
a to teraz najniższa krajowa to nie 1750zł? pewnie, że najlepiej miec i pokazać ze się chce. tylko najpierw znaleźć trzeba i nie przemyśliwać na zapas, że pewnie będzie to nudna robota i po 2 msc sę pochlastam. to demotywuje :O

Gość gość
A jeśli nawet pomagało się szukać i i tak narzekał?