Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałyście kiedyś romans?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli tak to z kim? Szef, kolega? jak to się skończyło?

Gość gość
tak, z kobietą

Gość gość
Ja romansuję tylko z mężem. Wiem, nudziara ze mnie ;)

Gość gość
ja nie wiem jak to się skończy ale wlasnie zaczynam. z bylym. juz nie wyrabiam psychicznie i potrzebuje odskoczni:P do niczego nie doszło, na razie niesmiale rozmowy. ale jak wyjdzie z tego rozwod to chyba nawet z ulgą odetchnę:P bo rozwod chodzi mi po glowie juz od dluzszego czasu.

Gość gość
miałam gorący romans, było miło ale dało mi to do myślenia, że teraz zawsze może być tak miło. W efekcie zostawiłam bezrobotnego, staczającego się męża po pięciu latach małżeństwa. Pierwsze trzy lata były ok ale dwa ostatnie to już była równia pochyła, stracił pracę, nie szukał nowej, piwko, komputerek, gierki, fejsik :o Ferdek Kiepski... Wyrzuciłam go na zbity ryj. W każdym razie z mężem się rozwiodłam, a z tamtym facetem skończyło się ślubem i dziś jestem szczęśliwa mężatką, mamą cudnych bliźniaczek, a mój były zamienił się w knura już całkowicie. Widuję go czasem na mieście, w pomiętolonych, przybrudzonych ciuchach, bęben jak u wieloryba, cycki jak u starej baby, włosy posklejane, zdeptane buciory ble :o

Gość gość
brawo ty!zauwazylam ze kobiety lubia robic z siebie cierpnietnice, uwielbiaja byc ponizane przez swoich mezow i tkwia w toksycznych zwiazkach za wszelka cene.

Gość gość
Chętnie bym poromansowała, ale mąz by się chyba wściekł :) ale kurcze, czasami sobie marzę o skoku w bok........

Gość gość
musialabys sie liczyc ze wszystkimi konsekwencjami.