Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja j***e w Polsce nie moglem znalezc pracy 1,5roku a w uk 2 dni hahahah

Polecane posty

Gość gość

Ja j***e w Polsce nie moglem znalezc pracy 1,5roku a w uk 2 dni hahahah

Gość Princessinthesky
I czym się tam zajmujesz?

Gość gość
picer na warehousie

Gość gość
picker Jezdze na takich wozkach specjalnych tzn bede dopiero od niedzieli

Gość gość
i najlepsze jest to ,ze d**encje tam pracuja rowniez hyhy

Gość gość
Jakbym znal biegle ang to bym nie szedl na warehouse tylkozgodnie z wyksztalceniem wystarczy komunikatywny

Gość gość
https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=&url=http%3A%2F%2Fwww.bt-forklifts.com%2FEn%2FProducts%2Fsemi-automatic-trucks%2Fbt-autopilot%2FPages%2FDefault.aspx&bvm=bv.119745492,d.ZGg&psig=AFQjCNHLAsH5wU4WCMCag9zDzRZ0WTDZbA&ust=1461447887552175 Z taka sluchawka chodzi sie na ryju i pakuje produkty .W tej sluchawce caly dzien/noc komp gada ci zamowienia az do osrania. Naprawde ludzie,teraz idzie sezon i na warehousy przyjmuja.Jestem pewien ,ze nawet z basic english dacie rade.Praca nie jest jakas trodna a za overtimy i nocki placa wiecej

Gość gość
Jak zaczniesz sie utrzymywac sam ,p**deczko na utrzymaniu mamusi to inaczej bedziesz gadal.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gość
Ty nawet tyle nie masz

Gość ŚW przemysław
a załatwisz mi robote tam ?

Gość gość
bo w Polsce nie brałeś pracy za 4zł za godz a w uk bierzesz prace za 4funty za godz ;p

Gość gość
Polaki biedaki beda szczekac jak zwykle ale ja na was leje :D

Gość gość
Dobra polaki trzeba zarabiac kasiorke a wy tam dziadujcie za te swoje 2 tysie albo na bezrobociu :D hahahha

A skad dokladnie jestes ? Przez ang agencje to sie staraj, wtedy po 2 mies przejdziesz na firme i na lepsze stawki.. nie musi znac biegle, ani nawet dobrze ang. wystarczy ze bd wiedzial o co go w pracy prosza do zrobienia i co do niego mowia.

Gość wydaje PLN na wyspach
.... ale, ale.... £9 to jest masa szmalu bo to £9x5.60zeta to 50zł za godzine, to masa kasy przecież, bo kto w PL tyle zarabia, buahahahaha, to strasznie dużo pieniedzy, oj tak

Gość gość
U mnie kontrakty sa po roku dopiero ,bo to bardzo znana siec w uk Stad co ty szczurku :D

Gość gość
Dobra musze jutro do sports directa podskoczyc

Moj narzeczony tez pracuje przez agencje. po 2 mies jak sie spiszesz przechodzisz od razu na firme. ale ze firmie sie to nie oplaca to zazwyczaj w ciagu 1.5 miesiąca sami Cie zwalniaja ze niby cos zrobiles zle, a tak serio to dlatego ze im sie to nie oplaca. i wtedy agencja szuka Ci czegos innego.

Gość gość
U mnie zadnej firmy nie ma .Przez rok robi sie przez agencje a potem kontrakt tak mi menago(wlasciwie 2) mowila ale ja pracuje na ang umowie. Ja wole ,zeby mi firma odprowadzala podatki i skladki emerytalne.

To masz szczęście, bo moj chlopak nie mial. wywalili go, nie z jego winy. muslimy :) Ale ta sama agencja znalazla po 2 dniach inna. tutaj szybko idzie znalezc, chociaz planujemy wrocic do Polski.

Gość gość
Tak:D aaaaa:D:D:D

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Tak, uzbieralam troche pieniedzy, dom mi sie stawia, wiec w zasadzie na d***e tutaj nie usiedze wiedzac ze tam bede potrzebna.. juz za 2 mies wyjezdzam i nawet sie ciesze. . pieniadze szczescia nie daja tak duzego jak rodzina i zwierzatka :), a anglia to miejsce gdzie wszystko jest zrobione na sznureczek, gwozdzik i guziczek.

Gość gość
Ola ja nie wiem jak bedzie za pare miesiecy ale mam zasade,zeby wmiare trzymac sie znanych marek,bo one nie leca h... tak i sa wyplacalne. ale jak zwykle to loteria jest z pracodawcami. Docelowo planuje znalezc lepsza prace a w uk juz zostane raczej,bo to nie moja pierwsza wizyta.Moze syf ale da sie zyc chcociaz.

To racja, da sie zyc, ale jesli masz kogos jeszcze to nedzie Ci latwiej. Zycze Ci wiecej szczescia niz mysmy mieli. Uwazajcie tez na polakow, bo tutaj za granica to sa bestie ! A ile tu juz jestes i gdzie w ogole dokladnie mieszkasz ? :) Tutaj jest o tyle lepiej ze majac 6,7 na reke kupisz o wiele wiecej niz w polsce. i to jest najfajniejsze. ale miejsce w ktorym teraz zyje mnie przytlacza. moze dlatego tez chce tak wrocic do domu.