Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojemu koledze staje przy mnie.

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim, mam 18 lat i jestem dziewicą. Niespieszno mi do pierwszego razu, nie jestem typem dziewczyny który bzyka się z wszystkimi jak leci. Ostatnio poznałam wspaniałego chłopaka który jest ode mnie o 3 lata starszy. Wspaniale się nam rozmawia, mamy niemal identyczne zainteresowania (biologia, chemia, science fiction, heavy metal), on studiuje to samo co ja chcę studiować. Jest tylko jeden feler. Parę razy zdarzyło mi się spojrzeć na jego spodnie i jemu cały czas w mojej obecności stoi ! Jak to zobaczyłam byliśmy tylko we dwoje, zrobiłam dziwną minę a on mi powiedział że to ja go tak podniecam. Bo mu stoi zawsze gdy ja jestem w pobliżu. Zawsze. Nigdy nie widziałam żeby on nie miał tego wybrzuszenia w spodniach. Nie wiem co robić. Jesteśmy bliskimi przyjaciółmi i chciałabym żebyśmy byli parą ale jeśli to zboczeniec ? Co robić ? Oddać się mu ?

Gość gość
Zapomniałam dodać że on również jest prawiczkiem. (Gdyby nie był raczej nie byłoby mowy żebym została jego dziewczyną).

Gość dobra rada wuja Freda
zrób mu ręką i połknij, bezpieczne i zdrowe, i dalej będziesz dziewicą

Gość gość
Ściema i prowo zboka

Gość gość
Pytałam czy to że chłopakowi stoi przy mnie czy to normalne. Jakąś cnotką niewydymką również nie jestem, jeśli to nie jest zboczone mogę zacząć z nim współżyć choćby i zaraz.

Gość Prowo za prowo
Daj mu się zalać to przestanie mu stać.

Gość gość
daj mu w doopaka, on się spuści a ty dalej będziesz dziewica, tak robią w holandii

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool