Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamiMami

Menu 4 latki

Polecane posty

Gość mamiMami

Witam,mam pytanie czy aż tak zle karmie dziecko,moja tesciowa uwaza ze młoda jest na pewno głodna po moim ' gotowaniu' i wciska jej np. drugi obiad bądz karmi słodyczami po 18:00, nie umiem jej " przegadać" że młoda je odpowiednie porcje,albo to ja przesadzam? Piszcie menu z 1go dnia Waszych dzieci. U nas dzis: *sniadanie* Chleb z twarożkiem i rzodkiewką( 1 kromka) Kakao *II sniadanie* Jogurt naturalny zblendowany z truskawkami Banan *obiad* Zupa koperkowa Udko gotowane Ziemniaki Ogórek kiszony Kompot z jabłek *podwieczorek* Jabłecznik( pół małego kawałka) plus herbata Serek *kolacja* Chleb z pieczonym karczkiem pomidorem i ogórkiem ( 1 kromka ) Herbata rumiankowa Co nie halo? Potrzebne te słodycze są???

Gość Mamimami
Mialo byc z 1-go dnia :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość bozenka1983
U nas sniadanie płatki czekoladowe z mlekiem na obiadek fryteczki ,nuggetsy z piersi kurczaka do tego surowka z kapusty kiszonej i marcheweczki,podwieczorek danonek i kinder delice,kolacyjka tost z szynka i serem ;) Agatka 2 i pol roku:)