Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NuteOla

gdzie jedziecie na wakacje w tym roku i ile zaplacicie za ile os

Polecane posty

Gość gość
Góry opawskie (poczytaj sobie o tych górach i poczytaj też o Głuchołazach i one też są w górach opawskich :)

Gość gość
ja w domu będę spędzał

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gość
te głuchołazy gdzie książkowy bohater kapitan żbik ???

Gość gość
Poczytaj o Głuchołazach i górach opawskich Głuchołazy są tylko jedne poczytaj też o Namysłowie i oleśnie

Gość gość
namioty, jakieś 800zł budżet na tydzień

św Przemysławdziś TixTom ty downie X Wiesz, czasami pomyślałem, że ty coś w żartach piszesz itp, ale teraz mam pewność, że jesteś chory psychicznie i nie ze względu na ten twój post, ale poczytałem trochę dzisiaj i wczoraj co wypisywałeś i to cię określa jako typowego debila, bez żadnej przyszłości. Niestety-dla ciebie-Niestety. Lecz się.

Gość gość
juz byłam na pierwszych wakacjach, malta, 6 tys. 1 tydzien

Gość gość
honolul jest ciekawy i bangladesza też interesująca.

Gość gość
W Honolulu już byłam :)))) Nie polecam. Duże miasto. A do Bangladeszu się nie wybieram.

Gość gość
kilkadziesią... kilkaset tysięcy twoich przodków :O

gośćdziś kilkadziesią... kilkaset tysięcy twoich przodków X No patrz, jaka liczna rodzina. Kilkaset tysięcy moich przodków i tak po kolei, jak każdego z osobna, kilkaset tysięcy przodków, to w bilionach tam byli. To nie ma wątpliwości, że Polska była liczniejsza niż Chiny i to tysiąckrotnie. Przynajmniej.

Bo na to wychodzi. Przecież sąsiada przodkowie też tam zapewne byli, w tej liczbie co podałeś itd

Gość gość
Ja jadę do babci.

Gość gość
Michał mitomanie ty groszem nie śmierdzisz:D wypłać se z konta chociaż 10 czy 20 tysięcy i zrób fote tej gotówki wraz z załączoną karteczką z napisanym twoim nickiem i aktualną datą, ale nie zrobisz tego cwaniaku bo groszem nie śmierdzisz:D co teraz wymyslisz? pewnie standardowy tekst mitomanów "ja wam niczego nie musze udowadniac, nie wierzycie to nie, wasza sprawa" buahaha :D🖐️

Gość Michał121212
Prosze bardzo: ja wam niczego nie musze udowadniac, nie wierzycie to nie, wasza sprawa. :)

Gość gość
debil :D

Gość gość
ja mam tak pociety troche urlop najpierw lecimy do Nicei na tydzien pozniej miesiac w pracy i lecimy do Polski troche sie poszwedac a z Polski bo Bulgarii

Gość gość
a po bułgarii na magadaskar?

Gość gość
Hniahnia jest ciekawym miejscem - polecam.

Gość gość
Polskie morze jest już prawie niemiecko-rosyjskie ( patrz gaząciąg na wodach Morza Bałtyckiego.)

Gość Magdalenaa29
Ja chyba wybiorę się z rodziną nad morze, bo z tego co liczyliśmy, to póki co najtaniej nas wyniesie taki wyjazd, oczywiście nie jedziemy do Trójmiasta, bo tam ceny są naprawdę wysokie, jednak chcemy postawić na jakąś spokojną miejscowość, gdzie odpoczniemy i będziemy mieli bardzo blisko do plaży. Zastanawiam się nad Łebą, bo z tego co widziałam tutaj https://www.lebanoclegi.pl/ - Łeba noclegi , to ceny są naprawdę świetna, w sumie można już od 30 zł za osobę znaleźć nocleg i to w bardzo fajnych warunkach.