Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dwa lata starsza siora jest przekonana o tym że jest

Polecane posty

Gość gość

Miss polonia a w rzeczywistości wyglada jak pasztet. Wyznacznikiem jej "miss Polonia' jest to że przer***ało ja juz z 50 facetów jeszcze brzydszych niż ona. Mało tego... jest przekonana o tym że każdy chce ja mieć i gapic się na nią. Uważa że jeśli załozy strój baltnicy to już jest wielką promabalerina na którą każdy się skusi. Gdy szłem z nią chodnikiem to co chwile do mnie z tekstem że jakiś do nie mówi że jest ładna oO A ja w myslach "ty obrzydliwa kuurfo z mega zawyzonym mniemaniem o sobie uwierz mi głupia pizzsdo że On tego nie mówił o tobie .Ty chyba już dawno swojego uzębienia nie widziałaś. " - wszystkie zęby do wymiany , co drugi wystąp. Ale oczywiście myśli że przepiekna jest (jak dla kogo :/ - patykiem brzydze się jej dotknąc). Jej koleżanki z pracy - zjazd dziwolągów a kazda z nich licytuje sie która jest gorsza, głupsza i wredniejszą szmatą. Ohydne ale przekonane o swojej mega super ekstra z******tości. Babsztyle są głupie!!!

Gość gość
boje się przy niej komplementy kobieta prawić bo głupia cip/pa z uzębieniem jak płot po wiejskiej zabawie uzna że to do niej było i że się mi podoba oO

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gchytrus4444
Jesteś o nią zazdrosna i tyle. Idź się lecz. Z Twojego sposobu pisania wynika, że jesteś tylko nic nie wartym agresorem, który tylko szczeka więcej niż w misce ma jedzenia.

Gość gość
całkiem niedawno przez swoją zuchwałość i próżność trafiła do szpita z obitym ryjem bo tak wku/rwiła taką Jedną że aż nie wytrzymała i jej przypierdo/liła