Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolkkkjjaa

|Jestem prostytutka. Boje się zmian.

Polecane posty

Gość Jolkkkjjaa

Od kiedy pamiętam jestem kim jestem. Nigdy nie robiłam niczego innego. Bardzo bym chciała odejść ale bardzo się boje. Ze i tak do tego wrócę bo, nie zarobię nawet na czynsz , wpadnę w jeszcze większą depresje ( w której już jestem z powodu tej pracy). Przeraża mnie zmiana nawet mała. Wstydzę się i reczej na 100% nie pójdę do psychologa i nie wyjawię z jakiego powodu ma lęki i depresje. Jest co raz trudniej.

Gość gość
niedorajda życiowa

Gość gość
Potraficie oceniac, nie znajac ani czlowieka, ani okolicznosci. Kto jest bez winy, niech pierwszy ciska kamieniem. Tobie kobieto wspolczuje. Jednak wszystko zalezy od wymagan. Jezeli potrafisz sie zadowolic malostka, to mozesy to w kazdej chwili rzucic, jezeli jednak jest Ci wysoki standard wazny, to bedzie ciezko to polaczyc. Cos za cos. Pozdrawiam

Gość gość
- |Jestem prostytutka. Boje się zmian. - dlatego pracuję w biurze i pykam sekretarza :P

Gość gość
Będąc jeszcze w tej pracy poszukaj innej, jest wiele ofert. Znajdziesz coś na pewno, lepiej pracować za niższą pensje i się szanować niż robić takie rzeczy. Dasz radę, powodzenia

Gość gość
to może zostań wirtualną prostytutką np na szołapie (wygugluj sobie) tam laski wyciągają po kilka ładnych tysięcy miesięcznie jak nie nawet po kilkanaście bo wiem że przez ostatnie 2-3 lata kilka dziewczyn za kase z tego domy pobudowały... tam cie przynajmniej nikt nie dotknie tylko będzie patrzał i za to płacił, kup sobie dobrą kamerkę Full HD i możesz zaczynać pracę, pracujesz ile chesz i kiedy chcesz a nikt cie nawet nie dotknie pokazujesz tylko swoje wdzięki do kamerki, nawet twarzy nie musisz pokazywać ale prawda jest taka że te dziewczyny które decydują się pokazywać twarz zarabiają znacznie więcej

Gość Julkiiakjakja
Słowa krytyki nie robia na mnie wrażenia . Wiem doskonale kim jestem i żałuj***ardzo że tak robie. Natomiast nie umiem inaczej, nie potrafie, choć bardzo chce. To tak jak by powiedzieć komuś kto od lat jeżdzi na wózku inw. że ma zacząć chodzic. Nawet nie wiecie jak wiem że robie zle.

Gość gość
nie znajac czlowieka?? kazda przeciez jest taka sama, d***** oprawiajace sie w cnotliwosc

Gość gośćjolkaaa
tylko co ja mam robic skoro nawet nie mam żadnego zawodu, nie umiem nawet isć na bezrobocie bo wstydzę się że spotkam tam swojego klienta.

Gość Michał121212
Dobrze, ze wiesz, ze jestes qrwa. :)

Gość gość
tak michał taka sama qrwa jak twoja matka :/

Gość gość
ile zarabia prostytutka autorko? 5-6 tys to pewnie standard albo i nawet znacznie więcej masz i pewnie żyjesz sobie jak królowa wszystko przepieprzając, a to wlasnie błąd bo trzeba było sobie powiedzieć że - opłacam mieszkanie (i też nie jakieś wybujałe za 2000zł/mc tylko takie za 600-800zł z opłatami), potem biore sobie na jedzenie (i też gotując w domu wyjdzie znacznie taniej niż zamiawiać żarcie z restauracji barów a pewnie tak robisz bo ksiezniczce sie pewnie nie chce gotować) do tego weź dla siebie 500zł na miesiąc, a reszte ODKŁADAJ byś przez pare lat w tym zawodzie taki hajs odłożyła że mogłabyś sobie mieszkanie kupić i swój interes potem otworzyć i by na ciebie harowali frajerzy którym płaciłabyś 1200/mc za harówke a sama byś kroiła kokosy ale paniusia pewnie wszystko przepiertala...

Gość gość
Według ewangelii każdy ma szansę poprawy. Pełno jest stanowisk, gdzie nie trzeba nic umieć, a wystarczą chęci - sprzątaczka, pomoc w kuchni. Naprawdę, trzeba CHCIEĆ. Będziesz mało zarabiać i ciężko ci będzie się utrzymać, ale to kwestia determinacji.

Gość gość
gorzej z pracą dla mezzczyzn

Gość gość
Nigdy nie robiłaś nic innego ? A jakie masz wykształcenie ?

Gość Julkaiaia
no właśnie tak żyje i nie oszczędzam , choć mogła bym. Choruje na depresje a brak kasy to w ogółe mnie dobija. Chce bardzo nauczyć się zyć skromnie nie wiem czy będę umiała. Czy nie pogłębi to mojego stanu który i tak jest kruchy. Najgorsze jest to że mam tak duże lęki przed zmianami które nie pozwalają mi zmienić się. Zmienić miejsca pracy, miejsca zamieszkania . Zacząć od nowa w nowym wszystkim.

Gość gość
a powiedz ile tak miesięcznie zarabiasz?

Gość jolkaaaaljdjd
6 tys z czego musze opłacić mieszkanie 2 tys,a reszte sama nie wiem gdzie jest. :( nie umiem oszczędzać. Zawsze mówię nie po to zostałam dziwką żeby żyć skromnie i w biedzie.

Gość gość
poprostu poczuj sie w pozycji prawiczka ktoremu do szczescia wystarczyłby potajemny sex z dziewczynami i mieszka z rodzicami.

Gość gość
dalej bedziesz miała sex i na przeżycie.

Gość gość
ile masz lat? jak jestes atrakcyjna i wciaz mloda, znajdz sobie bogatego sponsora albo dwoch bedziesz miala wiecej czasu a kasy wciaz niemalo,mo0zesz w wolnym czasie szukac pracy, doksztalcac sie itp

Gość Michał121212
Co za qrwa. :D