Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co mam zrobić?; (

Polecane posty

Gość gość

Mój maz 21 lat bez przerwy przesiaduje u mamusi, traktorki naprawia (maja gospodarkę) a jak nie to w każdy dzień weekendu łącznie z piątkiem musi tam być. W tygodniu nie bo pracuje a takto tez by codziennie jeździł. Dzisiaj miarka się przebrała nawet nie poszedł z dzieckiem (5miesiecy) na spacer , ja musiałam sama ją nosić bo nawet kol od wózka nie napompuje. A on sobie pojechał traktorki naprawiać z braćmi. Godz 14 ze mowi ze za niedługo przyjedzie. Godz 15.55 ze już jedzie. Godz 16.40 dzwonie a on jeszcze tam siedzi. Wkurzylam sie bo to trwa 9 miesięcy odkąd zamieszkalismy razem. Znosiłam to nawet w ciąży i jak mi sie denerwowac nie wolno było. Znosiłam po porodzie ale dzisiaj juz nie wytrzymalam (wczoraj przyjechał z pracy o 17 a o 19 już do mamusi nawet mi nie mówiąc) . teraz mu napisalam ze pakuje swoje manatki i wynocha a jak nie to mu je przez okna wyje**e za to co robi mi i dziecku. Powiedzcię przesadzam czy nie? Dodam ze od urodzenia małej ani razu nie spędził z nia całego dnia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować