Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek333333

Siostra zazdrosna o efekty odchudzania TOKSYCZNA OSOBA

Polecane posty

Gość kwiatuszek333333

jest zazdrosna o moje odchudzanie, stara się sobie wmówić, że ,,jest chuda''. A moje spodnie są niby na nią ,, za luźne'' i w ogóle wg niej jestem głupia, gruba i gorsza. A jest zupełnie inaczej. Macie sposób na toksycznych ludzi?

Gość gość
z tego co piszesz to ty masz problem i poczucie niższości jakbyś nie miała to byś tego nie napisała tylko zwyczajnie ją olała jakby to zrobił każdy

Gość gośćddddd
Nie wiem, czy zrobiłby tak każdy. Jakbyś musiał znosić zazdrosne spojrzenia, złośliwe komentarze, to nie wiem, czy powiedziałbyś, że ,,każdy'' by tak postąpił. Na dodatek muszę oglądać jej gę-bę codziennie.

Gość ZdroweSkuteczneOdchudzanie
Zdecydowanie polecam na odchudzanie i cellulit bardzo skuteczne, zdrowe i naturalne Zioła Tybetańskie. - "Tibetan Herbs"

Gość gość
najlepiej mieć brata,żadnej siostry

Gość zuza716
U mnie było wręcz przeciwnie ja zazdrościłam siostrze figury;) sama miałam sporą nadwagę a ona była szczuplutka i śmiała się ze mnie;/ ale ja zacisnęłam zęby,zamówiłam sobie Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl zaczęłam jeść regularnie posiłki plus spacery wieczorne 2-5km 3x w tygodniu! I tak schudłam 24kg w 3 miesiące!

A jak jest naprawdę, kto jest szczuplejszy? Możesz się jej jakoś odciąć albo zaproponować mierzenie i ważenie, wtedy się okaze, czy jest chudsza od ciebie, a jeśli nie, to może to ją uciszy.