Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Codzienny bol glowy od ponad tyg

Polecane posty

Gość gość

Witam na wstepie napisze, ze wiem, ze nikt wrozka nie jest. Raz jednak napisalam tu kiedys swoje objawy i ktos mi odpisal strzelajac w 10 z diagnoza. Otoz od ponad tyg boli mnie glowa. Glowa boli mnie rzadko, raz na kilka miesiecy, do tego teraz nie pomaga mi ani paracetamol ani ibuprom nawet ketonal bralam. Zaczelo sie od bolu wezlow i glowy, zostal sam bol glowy. Miesuac temu mialam usuwany woreczek zolciowy, mam skrzyw kregoslupa.. z trzy tyg temu puerdtklam skronia w kant mebla alw wszystko bylo ok nie mialam po tym zadnych obj. Bol jest niezbyt mocny, sciskajacy w skroniach, lupiacy na czubku glowy, czasem az bola oczy, nieraz boli pod oczami. Czasem mam wrazenie, ze nie boli ale to sa chwilowe wrazenia. Co to moze byc? Do lekarza ide choc niechetnie bo po prostu mam juz dosc biegania po lekarzach :(

Gość gość
Jestem tez nerwicowcem ale to chyba nie to...

Gość gość
Sprubój może więcej przyjmować płynów , bo mnie często boli glowa jak jestem odwodniona.

Gość gość
Wlasnie czytalam o tym braku plynow fakt faktem ja od zawsze pije malo a wode czysta tp sie nauczylam pic niedawno. Czyzby organizm teraz nagle sie zbuntowal...dziekujetak czy siak za podpiwiedz

Gość gość
masz na 100% guza mózgu i niedługo umrzesz

Gość gość
dzieki :D

Gość gość
a moze masz problem z zoladkiem?ja tez tak mialam i dostalam pantoprazol.pomoglo

Gość gość
Cholera wie, dziekuje za podpowiedz :* od paru dni juz mniej boli albo prawie wcale, zobacze co se bedzie dalej dzialo :(

Gość gość
Szkoda ze nie poszłaś po tym uderzeniu skoro ból się utrzymywał, być może powstał krwiak