Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pokażesz ludziom niepewność siebie i skromność to już jesteś ugotowany

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy ludzie, którym to pokazałam, wykorzystywali mnie i nie byli moimi fanami. Owszem, coś tam gadali ze mną, ale zawsze inni byli lepsi. Ci, przy których byłam sobą i byłam pewniejsza siebie, chcieli się ze mną spotykać ot tak (a nie kiedy coś chcieli, np. moje koleżanki ze studiów - bo referacik był do zrobienia albo coś). W d***e mam ludzi.

Gość gość
g-no prawda

Gość gość
A masz argumenty przeciwko tej tezie? :)

Gość gość
Tak. Jaka teza, taki argument. Czyli patrz wyżej. Hehe

Gość gość
Nie no, ja piszę poważnie. Ludzie punktują twoim zdaniem niepewność siebie? Dla nich to zaleta?

Gość gość
Zgadzam się. Pokaż ludziom słabość a wejdą ci na głowę i będą deptać ile mogą.

Gość gość
Ludzie punktują twoim zdaniem niepewność siebie? Dla nich to zaleta? A skąd ja mogę wiedzieć co ludzie. To musiałbyś pytać każdego z osobna o zdanie w tej sprawie. dla mnie to ani wada ani zaleta jeśli potrafisz nie ciskać się bo łoooo a może jesteś niepewny siebie, ło a może ktoś to widzi. no i co z tego. nikt z nas nie jest chodzącym ideałem, każdy ma jakieś braki ale to jeszcze nie powód żeby się ciskać. paraliżuje cię niepewność? to zaryzykuj a może przekonasz się że brak ci podstaw za którymś razem i zapomnisz o tej niepewności

Gość gość
wystarczy że ludzkiej hienie pokażesz cokolwiek a wykorzysta to przeciwko Tobie jak tylko będzie okazja,świat przepełniony jest takimi hienami

Gość gość
Na 100 procent nigdy nie miałeś tego problemu, bobyś nie pisał takich rzeczy. Nie robię nikomu krzywdy. Czasem lekko się jąkam, ale nie mocno. Pomagam ludziom, jak ktoś mi się zwierza to o nim pamiętam. Bardzo niewiele osób samych z siebie pytało o mnie, moje sprawy, po śmierci dość bliskiej osoby nie miałam wsparcia, za to byłam zasypywana przez koleżaneczki pierdoleniem o facetach. Jedna chce się ze mną spotykać poza uczelnią wtedy, kiedy do napisania jest jakiś referat, bo lepiej się od niej uczę, a jej się nie chce wysilać i pisać samej. Ja się zazwyczaj nie zgadzam, ale ona próbuje nadal jak jest jakaśsprawa. PIERDOLĘ ludzi.

Gość gość
Miej wyje/bane a będzie Ci dane.

Gość gość
Nawet jak mam wyj****e, to te hieny dalej nie mogą uwierzyć i próbują ssać.

Gość gość
zgadzam sie

Gość gość
tak jest

Gość gość
Moze i smutna teoche,ale prawda jest taka,ze serce na dloni to mozesz miec do bliskich albo wyprobowanych znajomych. Wiekszosc ludzi nie podziekuje ci za twoja dobroc tylko ja wykorzysta. Nie krzywdzac nikogo,ale mysl o sobie.