Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DSlaskBoleslawiec

nakryty w sklepowej przymierzalni na analnych zabawach

Polecane posty

Gość DSlaskBoleslawiec

na zakupach z kolezanka troche sie nakrecilem i mowiac ze chyba kupie sobie spodnie poszedlem do przymierzalni.. tam od razu wyjalem z kieszeni moj korek analny, ktory zawsze mam ze soba na takie wypadki:) zrzucilem wszystkie ciuchy z siebie i zaczalem nadziewac sie na niego ogladajac swoje odbicie w lustrze. nagle zaslona sie rozsunela i za moimi plecami stala kolezanka zniecierpliwiona i chcaca zobaczyc jak spodnie sie prezentuja na mnie. no i takiego widoku nie spodziewala sie co zaskoczylo ja tak ze zamurowalo ja na chwile.. a ja takze nie wiedzialem co zrobic.. w dodatku stalem nogo w trakcie nabijania sie analnie na korek bedac na widoku bo zaslona byla rozsunieta calkiem. w dodatku w sklepie bylo dosc sporo klientow i nie jestem pewny czy ktos mnie jeszcze nie widzial bo pozniej wydawalo mi sie ze kilka.osob dziwnie sie patrzylo na mnie kiedy opuscilem przymierzalnie. a kolezanka no powiem ze pytan o ta sytuacje miala mnostwo i od trzech dni co chwile wraca do zakupow ze srody.

Gość gość
Wzruszyła mnie Twoja opowieść :classic_cool:

Gość gość
Popłakałam się ze śmiechu. To ta koleżanka jeszcze przyznaje się do ciebie i utrzymuje kontakty z takim pedałem?

Gość DSlaskBoleslawiec
nie pedalem po pierwsze a hetero ktory lubi zabawy analne na swojej dziurce.. i tak przyznaje sie i co najlepsze ciekawa jest takiej zabawy i przyznala ze nawet fajnie wygladalem