Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gryph

Seks jest zły i obrzydliwy

Polecane posty

Gość zboczek23
a faceci znowu sa potrzebni tylko jako dawcy spermy i dawania wypłaty na bachora :)

Gość gość
Są ludzie aseksualni.Czytałam kiedyś o takim małżeństwie.Mają 2 dzieci.On suścił sie do szklanki,ona strzykawką sie zapłodniła.

Gość gość sylwia
Po pierwsze to mi moj wyplaty nie daje i nigdy nie dawał co fakt dowodzi ze istotnie jest nieodpowiedzialny.Po drugie zawsz mozna miec dziecko z probowki i załuję ze tak nie zrobiłam.Mnie osobiscie facet nie jest do niczego potrzebny.Mam dwie ręce ,pracowac umiem..zarabiac tez .Potrafie wbic gwozdzia i narąbac drzewa czy otynkowac scianę-zaden problem.Deski tez umiem ciąć albo meble wyremontować.Z mojego nic nie mam.Dzieci sama wychowuję..utrzymuję i edukują.Tylko problemy i nerwy stargane..i wydane moje ciezko zarobione pieniadze na niego .Tyle tylko z niego mam..nic więcej!Lzej by mi sie zyło bez niego.Byłam juz 3 lata sama z dziecmi i było super.Przynajmniej moglam normalny obiad ugotowac bo nikt mi nie wydzielał.

Gość gość sylwia
Aha i nie nazywaj dzieci bachorami.!bo to niegrzeczne i niekulturalne.Na ciebie tez rodzice mowili "bachor"?Nie bede dyskutowac z kims kto uzywa tak podlego jezyka.Żegnam.

Gość Gryph
Seks tylko same problemu powoduje, a dla kobiety wiąże się z bólem i ryzykiem wpadki. Chciałabym, żeby seks nie istniał.

Gość kasiamalinaw
Też nie lubię seksu i nie chcę ani dzieci ani bachorów.

Gość zboczek23
Aha i nie nazywaj dzieci bachorami.!bo to niegrzeczne i niekulturalne.Na ciebie tez rodzice mowili "bachor"? xxxxx wali mnie to czy to grzeczne czy nie. na mnie nie mowili bachor ale nim bylem i to wyjatkowo glupim. czasem ktos mnie gorzej nazwal. z tym seksem to widze mialyscie jakies przejscia w zyciu stad to podejscie. ja tez bym chcial zeby polikwidowac rozne rzeczy. na przyklad sluby i co i nic...

Gość gość sylwia
Mylisz się żadnych ale to żadnych przejsć. w związku z sexem w życiu nie miałam tylko jestem bardzo wierząca i ponadtto uwarzam ze dominacja faceta w sexie umniejsa automatycznie rolę kobiety.Wy widzicie w nas tylko ciało a my xhcemy być traktowane jak człowiek a nie drugi gatunek czy rzecz.!

Gość gość
nie musisz brac slubu

Gość gość
ale ty widzisz tylko skrajnosci same..ze albo facet chce tylko seksu albo aseksualny a przecież to,że ktoś lubi seks nie oznacza,że chodzi mu tylko o niego. Ja uwazam,ze wlasnie związek bez seksu jest płytszy a seks umacnia więź i dopełnia uczucie,wzbogaca je. Przecież jak sie kogoś kocha to chce sie z nim być jak najbliżej a seks jest bardzo bliski. A kościół też nie jest aż tak nastawiony na nie jeśli chodzi o seks bo w małzenstwie seks nie jest grzeszny tylko normalny i nawet mozna uniewaznic malzenstwo gdy nie ma seksu! Poza tym skoro tak go nie cierpisz jakim cudem masz dzieci? zmusiłaś sie do seksu,mąż cie zgwałcił czy co

Gość zboczek23
aaaa feministka.... ok

Gość gość
nie kazdy lubi seks.

Gość gość
jezeli dwoje ludzi łączy prawdziwe uczucie to nawet nie myslą o sexie bo juz samo przebywanie w swoim towarzystwie czy patrzenie w oczy..wymiana energii.itp.wystarczy. - raczej właśnie nie wystarczy, z czasem chce sie większej bliskości a nie tylko patrzenie w oczy..

Gość zboczek23
wiekszosc kobiet chce zeby facet dominowal bo inaczej to nie facet. i przestan nam wciskac co widzimy w kobietach.

Gość gość
daj spokój, ja jestem kobietą a zupełnie sie nie zgadzam z sylwią..seks jest super i koniec. Jakby jej ktoś sprawił przyjemnosc to by zmieniła zdanie,widocznie jej mąz jest kiepski w te klocki :D

Gość zboczek23
jezeli dwoje ludzi łączy prawdziwe uczucie to nawet nie myslą o sexie bo juz samo przebywanie w swoim towarzystwie czy patrzenie w oczy..wymiana energii.itp.wystarczy. xxxxx moze na pierwszej randce. po miesiacach i latach juz nie wystarczy patrzenie w oczka i chodzenie za raczki czy herbatka przed telewizorkiem

Gość gość
a jak facet jest egoistą i mysli tylko o sobie no to nic dziwnego,że sie jej nie spodobało..

Gość gość
faceci chca tylko seksu

Gość zboczek23
z jednej strony autorka wciska kobietom ze seks jest zly a z drugiej namawia do posiadania dzieci. to skad one sie maja brac?

Gość zboczek23
faceci chca tylko seksu xxxxx dzieki temu przedluzamy gatunek

Gość gość
nie kazdy ma taki sam temperament.

Gość gość sylwia
Nikt mnie nie zg****ił i nie mysle nawt o sexie bo mnie on po prostu brzydzi tyle.Przyjemnosc to ja mogę miec duchową o wiellee wazniejszą i piękniejszą niż zwierzęce kopulowanie.Nie jestem feministką uwazam ze obie płcie są sobie rowne.W urzedzie stanu cywilnego podpisuje sie rowne prawa i rowne obowiązki.Dlaczego. ..tak czy siak macie to gdzies i robicie po swojemu?.Dominujących samcow skreslam na starcie !!.Nienawidzę buractwa i pustostanu..pod deklem.Moj facet jaki jest??wiele kobiet twierdziło ze niezły z niego ogier ..nie wiem bo ja z tego powodu go pogoniłam na inne piętro.Nienawidzę sexoholikow bez mozgu pod kopułą tylko myslących pałą.Facet ma przedewszystkim mieć mózg a nie fiuta!!

Gość zboczek23
ja spada. ok kazdy ma prawo do swojego zdania.

Gość gość
no dobra ale nie chcialas seksu to dlaczego masz pretensje ze facet poszedl po niego do innych? chyba nie po to sie żenił żeby żyć w celibacie?

Gość gość sylwia
Wygoniłam go dlatego ze chodził na lewo podczas gdy ze mną tez to robił.Nie mam zamiaru zarazic się jakimś syfem dlatego kazałam mu spadać po tym jak odkryłam co robi z inną.

Gość gość
robił z tobą ale pewnie z wielkiej łaski i raz na miesiąc skoro nie lubisz seksu :P bo codziennie chyba sie nie zmuszałaś? nie usprawiedliwiam go,ale mogłaś jakoś go sprowokować do tego..

Gość gość sylwia
Codziennie_?3 razy dnia się zmuszałam.Wszedzie..na stole na pralce na podłodze na łozku..Ten człowiek nie zna umiaru .Wiem z kim sie pieprzy i pieprzył sie znią już przed naszym ślubem tylko ja byłam ślepa.Teraz ona jest w ciąży a on kombinuje jak sie mnie pozbyć.Juz mu powiedziałam ze wiem o wszystkim i żadam badań generucznych..jak to sie potwierdzi to ma niezwłocznie opuscić nasz dom .

Gość gość sylwia
Codziennie_?3 razy dnia się zmuszałam.Wszedzie..na stole na pralce na podłodze na łozku..Ten człowiek nie zna umiaru .Wiem z kim sie pieprzy i pieprzył sie znią już przed naszym ślubem tylko ja byłam ślepa.Teraz ona jest w ciąży a on kombinuje jak sie mnie pozbyć.Juz mu powiedziałam ze wiem o wszystkim i żadam badań generucznych..jak to sie potwierdzi to ma niezwłocznie opuscić nasz dom .Ta k***a też ma męża a oprocz tego robiła to z innymi nie tylko z moim.Sąsiadka nakryła ją w boały dzień na parkingunpod sklepem.Nie muszę chyba pisac co robili.Fuj..ochyda.Jak.pomysle ze miałabym sie nrudzic to juz wolę z corką w jednym łozku spać niz z nim.

Gość gość
no to współczuje..zmuszać sie do seksu,masakra..i to 3 razy dziennie.

Gość gość
Kobieta ktora nienawidzi seksu 3 razy dziennie się zmuszała. Teraz juz jestem pewny ze to zasrana prowokacja.