Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel101

prezent komunijny

Polecane posty

Gość Pawel101

Witam, mam problem z prezentem dla mojej chrześnicy. Za dwa tygodnie komunia, a ja wciąż nie mam pomysł co jej kupi. Wiem, że większość kaskę daje i ma spokój, ale to takie banalne. Kolczyki złote, to też dość oklepane. Może macie jakieś pomysły. Wiem, że lubi śpiewać i tańczyć oraz czytać książki, ale przecież nie kupie jej na komunię encyklopedii.

Gość gość
szkołę baletową jej opłać :)

Gość gość
Kłada jej kup.

Skoro interesuje się śpiewem i tańcem, to może warto pójść w stronę muzyczną. Ciekawym pomysłem mógłby okazać się keyboard, który pewno by się jej spodobał. Na początek muzycznej przygody najlepiej sprawdziłby się keyboard edukacyjny, który ma w swoim systemie zaprogramowany system lekcyjny. Jednym z ciekawszych instrumentów tego rodzaju jest casio ctk-4400.

Gość Pawel101
Pogadałem z bratem, ojcem komunistki i rzeczywiście ten keyboard mógłby być. Tylko ile on kosztuje i czy jeszcze ewentualnie jakiś inny model byłby dla niej odpowiedni.

Ten ctk-4400 kosztuje ok. 900 zł i jest to niewątpliwie jeden z najlepszych keyboardów w półce cenowej do tysiąca zł. Tańszymi modelami bym sobie głowy na Twoim miejscu nie zaprzątał, bo to już nie te brzmienie i możliwości. Ewentualnie jakiś model z trochę wyższej półki np: ctk-6200, który kosztuje ok. 1200 zł.

Gość gość
Ja poszłam w tradycję dziejowa i kupiłam swojej zegarek z tego sklepu http://zegarki-magar.pl/ . Bardzo się ucieszyła i ja tez byłam zadowolona bo bylo wiele prezentow nie trafionych

Gość gość
nie tak istotny, wchodzą z MLM i szczepionkami