Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RozdartaPsychiczniekobieta

powrót myślami do tego co było

Polecane posty

Gość RozdartaPsychiczniekobieta

5lat temu poznalam chłopaka z którym byłam aż 3lata. Taka pierwsza miłość. Było super, dogadywalismy się, było zaufanie i wierność. Po roku zaczęło się cos psuć. Brak zaufania ciągłe kłótnie o drobnostke, ale nie poddawalismy się. Było jak było , dotrfalismy do 2i pol roku potem juz jego zazdrość była okropna. sprawdzanie tel, dostęp do portali społecznościowych itpitd. Po kilku MSC później dowiedziałam się ze od pewnego czasu utrzymuje kontakt z byłą. Miał drugi tel . zerwalam. Okazało się ze ona robiła to specjalnie zebysmy się rozstali. Chciał wrócić. Ja nie miałam już zaufania. Rok starał się o mnie.poznalam kogoś on tez poznał. Mieliśmy kontakt. Potem powoli to ucichalo. Od ludzi dowiedziałam się ze się żeni. Zabolalo. Choć bylam z innym i nadal jestem. Oglądając zdj z ich ślubu serce mi się krajalo. Nie był z nią rok nawet a juz ślub. Przed tym kilka MSC widziałam się z nim w klubie i mówił ze się nie układa a tu taka niespodzianka(okropna). Jak to zaakceptowałam. Po pewnym czasie dowiedziałam się ze spodziewają się dziecka. Szok. To było wczoraj. Ciągle o nim myślę. Śnił mi się. Nw co się dzieje. Proszę o pomoc. Jestem z kimś kocham go ale nw czemu ciągle myślę o byłym. :( totalna porażka. Pomozcie.