Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak sie stalo?

Polecane posty

Gość gość

Jakoś w środe czy w czwartek cos mi sie z nim porobilo i sie wylaczyl. Wyswietliły mi sie tylko dziwne napisy na bialym tle. Wybrałam opcje "recowery" zeby sie zresetował i sie udało. Przez ten czas nie przyszły mi żadne nowe wiadomości, ani proby połączenia sie nie wyswietliły, a koleżanka sprawdzila, ze dzwoniła do mnie w czwartek i pt i to mi sie nawet nie wyświetliło.... Dlaczego tak sie moglo stac?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gość
Pieścirogi to gmina wiejsko-miejska w województwie mazowieckim

Gość Turkuć
Prawdopodobnie wszystkie opcje w komputerze wróciły do stanu kiedy po raz pierwszy uruchomilaś komputer. Musisz wszystkie skype'y i inne programy poustawiać na nowo.

Gość gość
12:17- ale co dziwne historia polaczen została i wszystkie oprogramowania tez... A tu kolezanka mi powiedziala, ze dzwoniła i podala dokladnie kiedy, ze w czwartek i pt i to już mi sie nie wyświetliło, a jak ktoś sie probował polaczyć to zawsze mi ptrzychodził sms o tym jesli tel był wylaczony. Teraz nie wiem czy sytuacja sie nie powtorzy...

Gość Turkuć
To zrób powrót do ustawień fabrycznych.