Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frania29

Teścipwie kupują nam bezgustowne prezenty, jak to załatwić?

Polecane posty

Gość frania29

Od roku mieszkam ze swoim chłopakiem. Ogólnie mam dobre relacje z jego rodzicami, jesteśmy dla siebie mili, uprzejmi, życzliwi. Mam tylko jeden problem i nie wiem jak go rozwiązać... często sprawiają nam jakiś prezent do domu ale problem w tym, że jest pozbawiony gustu. Mam całą szafę prezentów od nich, które leżą zamknięte bo do niczego nie pasują, nie podobają nam się, nie są przydatne. Kupili nam zestaw literatek jak dla starszych ludzi - nie używamy. Sztućce najgorsze gatunkowo, które się odbarwiają i po kilku miesiącach używania wstyd je komuś podać. Kuchnię mamy w barwach szarości z akcentami czerwieni - dopytywali na siłę co nam kupić, czego nam brakuje więc powiedziałam o czajniku a oni kupili nam rażący, pomarańczowy czajnik. Jest to coraz bardziej irytujące bo jeśli chcą nam sprawić prezent to może niech dokładnie dopytają jeśli nie mają gustu albo po prostu dołożą nam jakąś kwotę, my kupimy i im pokażemy a w tej sytuacji oni tylko wyrzucają pieniądze w błoto. Podpowiedzcie proszę jak to deliktanie załatwić?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gość
Pieścirogi to gmina wiejsko-miejska w województwie mazowieckim

Gość frania29
zdarza się , że są złośliwi. ostatnio kupili mężowi lalę taką dmuchaną imitację kobiety a mnie maść i żel w komplecie na pryszcze

Gość gość
bądźcie asertywni i powiedzcie im że ich prezenty są po prostu do doopy

Gość frania29
do doopy też kupili ... papier toaletowy z nadrukiem dolarów

Gość frania29
13:00 podszyw hm... jasme, mogłabym im powiedzieć, że ich prezenty są do doopy ale nie chcę im zrobić przykrości, rozumiem, że mają dobre intencje. Nie wiem też jak to powiedzieć chłopakowi bo jemu to wszystko jest bez różnicy a nie chcę go urazić. Nie jestem do nich negatywnie nastawiona ale nie mam tyle miejsca w domu, żeby składować ten badziew od nich.