Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

parametry mojego kompa czy da sie ulepszyc

Polecane posty

Gość gość

? procesor INTEL ATOM (TM) 1,66 GHz , pamiec RAM 1 GB. czy dolozenie pamieci RAM cos zmieni???

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość prawictwo pospolie 152
a to jest laptop ? korzystasz z linuxa ?

Gość Turkuć
Nic nie da bo najważniejsze w wydajności jest taktowanie procesora. Lepiej kup nowego kompa.

Gość gość
to jest taki komputer typu all in one( HP COMPAQ). szkoda mi się go pozbywac,bardzo go lubię bo ma duzy monitor.

Gość Iga425
Poczytaj sobie o nowych procesorach. Tutaj masz np. bardzo fajny artykuł napisany przystępnym językiem: https://www.morele.net/wiadomosc/amd-apu-zen-nowe-procesory-z-pamiecia-hbm-kiedy-i-jaka-wydajnosc/2900/ . Osiągnięcie takich parametrów przy starych procesorach nie jest możliwe. Zastanów się, czy w ogóle warto inwestować w stary komputer, czy lepiej od razu kupić coś nowego.

Gość gość
Przykro mi ale masz starego gniota, a nie komputer. Dzisiaj telefony komórkowe są kilka razy szybsze niz twój złom. Lepiej kup jakąś płytę z procesorem za 150 czy 200 zł i wsadź w obudowe jakiego komputera stacjonarnego, będzie tanio i dobrze