Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka nigdy w życiu nie miala koleżanek

Polecane posty

Gość gość

W tym roku kończy 21 lat i zawsze miała samych kolegów, dosłownie nie przypominam sobie żeby kiedyś miała jakąs koleżanke. Obecnie studiuje i pracuje z ludźmi i nawet tam zdobywając nowych znajomych zadaje sie tylko z facetami. uważacie że to jest oznaka że coś z nią nie tak?

Gość gość
ma też męskie zainteresowania, samochody, cięzka muzyka ale nie wygląda na chłopaczyce, ma kobiecy gust, ubiera się kobieco, maluje się, ma długie włosy.

Gość gość
Kobiety są wobec siebie zawistne i ciągle się oceniają :O Poza tym bez przerwy rywalizują między sobą o facetów,która ma lepszy wygląd,widać twoja córka wk porę to zrozumiała i nie pcha się w gniazdo zmij :O

Gość gość
Skoro nie ma koleżanki to napewno nie jest lesbijką,bo wtedy by ją ciągło do dziewczyn.

Gość gość
to normalne, tez tak miałam całe życie

Gość gość
a co to za różnica? ważne, że ma znajomych, przyjaciół, wśród których dobrze się czuje. płeć to już sprawa drugorzędna. ja np. uwielbiam towarzystwo kobiet, mam wiele naprawdę wspaniałych koleżanek, przyjaciółek - bez tego nie wyobrażam sobie życia. może ona ma ta z mężczyznami.

Gość gość
No i dobrze robi, baby są nudne, tylko rozmawiają o fryzurach ciuchach, makijażach i zazdrosne, jedna drugiej zazdrości urody, faceta .Lepsze towarzystwo mężczyzn oni tak nie zazdroszczą i maja czasami więcej tematów ,tez wole więcej kolegów.

Gość gość
No i dobrze robi, baby są nudne, tylko rozmawiają o fryzurach ciuchach, makijażach i zazdrosne, jedna drugiej zazdrości urody, faceta .Lepsze towarzystwo mężczyzn oni tak nie zazdroszczą i maja czasami więcej tematów ,tez wole więcej kolegów. Dodam jeszcze ze baby papugują fryzur, makijażu ,tak jakby nie miały własnych pomysłów.

Gość gość
Jeśli między 9 a 12 rokiem życia też unikała kolezanek a garnęła się do chłopaków to owszem, jest to dziwne bo w tym wieku antagonizm płciowy u dzieci jest standardowy i normalny. Ale tak póxniej to co za różnica. Ciekawy czlowiek to ciekawy człowiek. Przynajmniej nei będzie na kafe zrzędziła jakie baby są nudne itp :P

Gość gość
Ja ja rozumiem niestety ale kobiety sa wredne i dwulicowe lubia obgadywac, faceci tacy nie sa przynajmniej w wiekszosci przypadkoe,jesli twoja corka jest rzeczywiscie ladna to niestety wiekszosc kobiet pewnie ja obgaduje za plecami

Gość gość
Wy same jestescie wredne, nudne i dwulicowe skoro takie zdanie macie o kobietach? Bo ja znam mnóstwo i super kobiet, i super mężczyzn. Ale cóż, widać jestem normalna.

Gość gość
sorry ale znam sporo takich dziewczyn które obgadują kogo się da, a później idą do osoby którą przed chwilą obgadywały i rozmawia z nią jak z najlepszą przyjaciółką i obgaduje z nią kolejna osobę i tak bez końca... nie twierdzę że wszystkie są takie ale niestety jest dużo fałszywych.. faceci z reguły w żadne gierki się nie bawią.. ogólnie nie twierdzę że wszystkie kobiety są takie ale zdarzają się i takie dlatego można się zniechęcić... osobiście na mężczyźnie mało kiedy się zawodzę a na kobietach no cóż..

Gość gość
zresztą wystarczy spojrzec na tematy na kafe gdzie piszą tylko kobiety: "samotna matka to dla mnie ktoś gorszy" "niedziela a sąsiedzi pranie robią" :D temat o psim gó/wnie w wózku i to tylko pierwsza strona