Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie najlepsze żarówki energooszczędne?

Polecane posty

Gość Alicjadqwe
Ja na https://el12.pl/ kupiłam jakiś czas temu żarówki do całego domu i faktycznie widzę, że mniej płacę za prąd. Troszkę więcej się za nie płaci, ale statecznie wychodzi taniej

Gość cymbałkaa
a na jakie ledy się zdecydowałaś, ja mam AJ, spadły mi rachunki, a do tego ledy są dużo lepsze, rzadziej się niszczą i nie musze ich tak często kupować, jak kiedyś żarówek.

Gość gość
Po żarówki to serdecznie polecam udać się tutaj http://algrakrol.pl - bardzo atrakcyjne ceny, super jakość sprzętu i bardzo szeroka oferta. Gorąco polecam!

Gość gość
Moim zdaniem producent activejet ma dobre jakościowo żarówki, po za tym duży wybór, sama kilka z ich oferty posiadam i jestem bardzo zadowolona. Energooszczędność jest tutaj ich atutem

Gość gość
ja mma kilka żarówek około 3W INQ mają ładną barwe ale coś za bardzo sie grzeją jak na taką moc

Gość gość
Na pewno nie jakies ledy. Mam Philipsy rurkowe oszczedne i przynajmniej swieca dookola i dosc mocno, a nie jakies trupie swiatlo i jak swieczka z ledow.

Gość gość
ale rurowe świecą na biało, w dodatku za mocno, a ledy w sam raz i wiele ledów świeci nautralnym ładnym światłem

Gość gość
Witam, Ja od zawsze zamawiam takie produkty na stronce elektro-hurt.com, świetnie mi się sprawdzają i jakościowo są ok, więc polecam ich śmiało, mają duży wybór, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie :) POZDRAWIAM

Stwierdzenie, że LED'y służą do ozdoby, a nie oświetlania mocno przestarzałe. Ja wraz z nowym rokiem wymieniłam w swoim mieszkaniu żarówki na LED'y 12W Activejet, wcześniej miałam energooszczędne świetlówki 20W. Poziom jasności jest taki sam i, w przypadku LED'ów, nie trzeba czekać aż żarówka się "nagrzeje". Oszczędność (6 x 20W vs 6 x 12W) łatwo obliczyć. Zestaw 6 żarówek kosztował mnie 36 zł - kupowałam w sferisie.