Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa30

ile czasu "czekać" aż facet się dowie czego chce?

Polecane posty

Gość onaaa30
Dziękuję wam za wszystkie wypowiedzi. Faktycznie nie wygląda to dobrze. :(

Gość gość
Jak chcez wiedziec czy warto na niego czekac, co on mysli czuje, jak z nim postepowac i czy czeka Was wspólna przyszłosc napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna. Namiary do niej to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Miałem podobna sytuacje, tylko w odwrotna stronę. Tez spotykaliśmy sie od 3 miesięcy, ona 30 lat. Niby wspólne wyjazdy, codzienny kontakt SMS, FB, tel, ale...spotkania raz-dwa razy w tygodniu na raptem pare godzin i nigdy w weekendy. Do tego cały czas czułem jakiś dystans i nawet seks tego nie zmienił. Ona ciagle była jakaś wycofana i zimna. Gdy zacząłem naciskać, to ona nagle wycofała sie z tej znajomosci. Momentalnie wszystko przekreśliła mówiąc, ze nic do mnie nie czuje. Do dzis nie wiem, czy znajomość ze mna była dla niej zabiciem czasu? A moze było nas dwoch? Albo inaczej, ten drugi pojawił sie pod koniec. Kto wie :)

Gość gość
Gdyby jemu zależało, to wierz mi, że od razu by się zdeklarował. Cisza znaczy nie, a Ty mu jeszcze pokazałaś, że na niego czekasz. Nie czekaj bo jak on będzie chciał to zadzwoni już teraz , nie robi tego więc nie umiera do Ciebie z miłości, a w takim związku chyba nie chcesz byc? ogólnie jestem przeciwna wszelakim poradnikom, ale polecam książkę : Dlaczego mężczyźni kochają zołzy. Super jest i tam znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Myślę, że tak książka może zmienic Twoje życie, znam kilka osób, którym odminiła.

Gość gość
Polecam jeszcze książkę Kobiety pragną bardziej.

Ja czekałam, czekałam 2 miesiące, po to żeby on się określił (określił się na TAK BĄDŹMY RAZEM) i po to żeby po kolejnym miesiącu stwierdzić, że to nie ma sensu. Najlepsze będzie, żebyś próbowała się jakoś odciąć od myślenia o nim, wiem, że to trudne, ale to jest najlepsza z możliwych opcji. On się odezwie, uwierz. Jeśli nie w najbliższym czasie, to po miesiącu, dwóch. To, że nie pisze teraz, nie oznacza, że o Tobie nie myśli. Na pewno myśli. A powiedz, stały kontakt? Oznacza to, że pisał codziennie? Czy bywały takie dni, że nie dawał znaku życia?