Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzeba byc naprawd nieudacznikiem zeby po 30stce byc samemu

Polecane posty

Gość gość

bez ukochanej osoby. W dobie internetuerasmusow, dostepnych rozrywek...

Gość gość
cięzko znaleźć osobę mającą podobne spojrzenie na życie i ciężko jest nie znudzić sie nią po kilku latach :)

Gość gość
Zwiazki zawierane po 30stce sa z tzw. łapanki - bo kogos sie bardzo chce miec albo trzeba/wypada. Nie z milosci, spontanicznosci.

Gość gość
Po 30 szuka się już desperacko ,bo inni maja wszyscy kogoś maja i ile można czekać i szukać. Tak szukałam na sile i wyszłam jak Zabłocki na mydle, w dupę z tym całym życiem. Zawsze bylam grzeczna dziewczynka i w wieku 16l nie interesował mnie nikt tylko zeszyty i głupia pipa jestem, dziś 30 stuknęła i zero powodzenia, pozostała depresja a szukanie przez internet to szukanie na sile.

Gość gość
ale macie ciśnienie na związki... ludzie - jak w średniowieczu; dzisiaj są lepsze rzeczy, niż związki

Gość gość
ja wiem, nie potrafiłam całe życie łapać kogoś właśnie tak jak to napisano wyżej. zawsze czekałam na milość. i tak zostałam sama i nie żałuję. nie wytrzymałabym z kimś łapanym bo tak trzeba, bo czas ucieka.

Gość gość
Próbowałem być z sympatyczną kobietą :), z którą połączyło mnie podobne spojrzenie na świat i chęć założenia rodziny. Nie ma sensu. Skończyło się na tym, że zakochałem się w jej najlepszej koleżance :), ale żeby jej nie zranić, musieliśmy znajomość zerwać :(.

Gość gość
Mnie tez w mlodym wieku interesowaly ksiazki itd i rowniez mam 31 lat i jestem sama jak pipa ostatnia :D

Gość gość
Ja jestem sam i jakoś wcale tego nie przeżywam :). Jak coś się zdarzy, to sam nie będę, ale musiałbym być idiotą, by szukać miłości na siłę :P.

Gość gość
a ja mam kogos od kilku lat w sercu ale znim ni jestem:(

Gość gość
Ja od pol roku tesknie za bylym i nie wyobrazam sobie na razie by ktos inny zajal jego miejsce. Zycie mija, ale trudno, moze chociaz on jest szczesliwy...

Gość gość
och, a dlaczego? :)

Gość gość
Chyba większość z nas mogłaby być w związku, ale z wielu powodów można z tego zrezygnować. Najważniejszy powód, to brak uczuć do tej drugiej osoby, brak zgodności, ale można przecież też kogoś bardzo kochać, a zawieść się, zostać oszukanym, zdradzonym, czy porzuconym i to też przyczynia się do samotności. Wiem, że są takie osoby, które mają tak ogromne powodzenie, że nigdy nie były samotne, niestety są też tacy co takiej siły przyciągania nie mają, chociaż są wartościowi.

Gość gość
trzeba byc naprawde nieudacznikiem zeby swoje zycie uzalezniac od drugiej osoby

Gość gość
to, że się nie znajdzie ukochanej osoby to już jest się nieudacznikiem? nie mówię o pseudoukochanych którzy są tylko jak mają korzyść i lekkie życie

Gość gość
gość dziś ...to, że się nie znajdzie ukochanej osoby to już jest się nieudacznikiem?... Tak, bo tylko nieudacznik szuka tego, czego znaleźć nie można :P. Ty możesz SPOTKAĆ kogoś i go POKOCHAĆ :), a nie biegać z karabinem po ulicy :D i stawiać każdego facia pod ścianą :D, z pytaniem: Czy pan mnie kocha :P ? Dopóki będziesz SZUKAĆ, dopóty NIE ZNAJDZIESZ. Teraz zrozumiałaś, dlaczego jesteś nieudacznikiem?

Gość gość
Poznałam wspaniałego mężczyznę ale 2 dni temu miał 30 urodziny więc na pewno jest dziwakiem skoro jest sam po 30.

Gość gość
Nieudacznicy zakładają denne tematy, bo nie są w stanie wymyślić nic błyskotliwego. Nie wiem kto wymyśla tego typu tematy, dla mnie ktoś kto chyba teleportował się z 19-go wieku.

Gość gość
wystarczy nie byc kreatywnym sponsorem doktorem i juz jestes prawiczkiem na zawsze

Gość gość
gość dziś Jesteś prawiczkiem, bo łączysz w sobie brzydotę, buractwo, głupotę i lenistwo. Takiego zestawu, nie wytrzyma żadna dziewczyna :P.

Gość gość
kreatywnym sponsorem doktorem z kafeterii, któremu nie chce się nawet pudełka podnieść - obrzydliwy leń, niechluj

Gość gość
gość dziś Wielu porządnych i dobrych mężczyzn jest prawiczkami po 30

Gość gość
gość dziś ...Wielu porządnych i dobrych mężczyzn jest prawiczkami po 30... I razem ze świstakiem, zawijają Milkę w sreberka :P.

Gość gość
gość dziś w młodości właśnie ci porządni są olewani więc jak mają oni kogoś znaleźć

Gość gość
gość dziś Ty mylisz porządność z pierdołowatością :P.

Gość gość
tak autorze masz racje :-O wyjdę za mąż za kogokolwiek,na siłę,bo tak trzeba,bo taka mentalność w polsce a później będę męczyć się jak moja matka albo siostra. no ale ważne że mam MĘŻA :-O byle jaki,aby był... to ja dziękuję.

Gość gość
gość dziś No tak bo jak się nie leje po gębie, nie klnie , nie pije alkoholu, nie ćpa to od razu jest się pierdołą. Dziwić się potem, że tyle kobiet w Polsce jest bitych przez SWOICH mężczyzn :P

Gość Turkuć
Czyli jeszcze nie jestem nieudacznikiem ze względu na wiek. Uff co za ulga.

Gość gość
gość dziś Przestań bijać kobiety i zacznij mężczyzn :P.

Gość gość
stare baby marudzą, że faceci nie są desperatami by się z nimi umawiać :P