Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moi rodzice teraz ogladaja tv trwam i jakis pogrzeb jest i uroczystosci.wejdzcie

Polecane posty

Gość gość

juz mam dosc tego fanatyzmu u siebie w domu.. moja matka i ojciec(ludzie w wieku 50 lat) ogladaja teraz tv trvam i jakas uroczystosc slysze jest z pogrzebu zolnierza wykletego czy cos..;przemowa prezydenta i macierewicza i za kazdym razem jak przemawiaja to ojciec tak strasznie klaszcze i wola :"brawo".. tym ludzom mózgu wypralo..patrzą na dude ,jaroslawa ,macierewicza oraz rydzyka jak na jakiegos boga.. pomyslec ,że matka jest z wykształcenia doktorem inzynierem z architektury na politechnice ,a taki ma ograniczony i wyprany mózg przez tych ludzi..

Gość gość9879
Tak jest. Ludzie to niemyślące maszyny. Obejrzyj film matrix on dobrze ilustruje jak to działa. Ja mam podobne problemy z rodzinką dlatego rozmyślam nad wyprowadzeniem się z domu do jakiegoś miejsca gdzie otaczający mnie ludzie będą w miare normalni, ponieważ nie raz się załamuje jak to widze a po za tym z jakim przestajesz takim się stajesz. Myślę, że dyplom inżyniera dużo tu nie wnosi, ponieważ szkoła jest podkładem pod takie pranie mózgu z współpracuje z nimi.