Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

Żabokawiarnia, prosimy o niewnoszenie błota na butach

Polecane posty

Oczywiście,że dobry Alu, w tym tygodniu w piątek urlop zaczynam,więc cały tydzień, nie tylko dzień będzie dobry :) A kolejny jeszcze lepszy :)

Gość Argen
"a facet powinien mieć twardą d**ę albo zrezygnować z kobiet, jeśli po każdym związku musi płakać publicznie w podusię." x Hehe, zapamietam. bardzo trafny argument. Dzięki Ala :) 🖐️ Pavlo

" gość dziś Facet owszem powinien miec twarda d**ę, ale kobieta powinna byc dama oczko.gif niestety o damach to Iftar nawet w książkach nie czytała. " X może się zaloguj "damo" vel tchórzliwa szczurzyco.

no nic, pożyjemy, zobaczymy. jestem pewna, że szczury jeszcze nie raz będą podgryzać spod pokładu i pryszpilone chować ogon pod siebie. X w każdym razie Maćku pokazałeś na co cię stać. większość z nas tu jest mocno niedoskonałych i trochę p*****lniętych (no offence ludzie :P), ale jakoś nie czujemy przyjemności z czynienia innym podłości.

mimo wszystko mam dobry nastrój, chociaż spuchł mi migdałek, bo już na dniach wizyta u lekarza i mam nadzieję, że dużo się wyjaśni. dookoła wiosna, zimno bo zimno, ale drzewa zielenią się i kwitną. wczoraj pół dnia spędziłam w plenerze, a że dużo gadałam, to dziś od zimnego wiatru ledwie mówię :P

Gość gość
zaba znowu chora

Gość gość
ja mam screeny nieistniejacych juz postow damy i nie tylko kupe materialu na kazdego cos milego

" gość dziś zaba znowu chora " X szkoda, że ty - rzekomo młoda, piękna i zdrowa "dama" spędzasz życie na kafe komentując każdy mój wpis, nudziaro :) jak będziesz tak przynudzała, to nikt się z tobą nie ożeni.

Gość gość
na lepsza gatunkowo widownie

Gość gość
skretyniala zabada dalej uwaza, to tylko jedna osoba ja krytykuje biega za nia po calej kafci:Dtak wysokie mnie manie o sobie ma jeszcze tylkotylko iftara :D

" gość dziś skretyniala zabada dalej uwaza, to tylko jedna osoba ja krytykuje biega za nia po calej kafcismiech.gif tak wysokie mnie manie o sobie ma jeszcze tylkotylko iftara" X odniosłam się do konkretnego postu, jeśli musisz pisać JEDEN post na spółkę z kimś, to jesteś jeszcze durniejsza niż myślałam :)

Gość gość
w czym problem zabko chyba wiesz z kim rozmawialas o swoim zwiazku?

If - szczurek przyniesie w zębach gorrrące newsy... sprzed 3-4 lat :P ach, cóż to będą za hot nowości! :classic_cool:

ja mam screeny nieistniejacych juz postow damy i nie tylko kupe materialu na kazdego cos milego x Dziwnym trafem nie zostały wklejone

Gość gość
gość dziś X stary,nudnawy dziad:D:D:D

Gość gość
a dlaczego mialy byc wklejone? poki co to ja decyduje o tym co,kiedy i dlaczego robie

Gość gość
X ze stara śpiewką i manią archiwizacji i wklejania czyichś postów.

akurat JA nie mam kompletnie nic do stracenia, więc możesz szczurze wklejać do woli swoje hiciory kafeterii :)

Gość gość
Czemu Maciejka tak sie zawzial na iftar?

gość dziś Czemu Maciejka tak sie zawzial na iftar? x Bo za cienki w uszach jest , by się na mnie odegrać za nazwanie jego równie przygłupiej co on koleżanki kilkoma epitetami :)

Gość gość
X to nie Maciek się uwziął tylko ty,żałosna kreaturo

Gość gość
Aa to pewno chodzi o gosc k-tylko ona jest rownie przyglupia jak Maciejka :D

Najwięcej do powiedzenia w sprawie iftar Kucharz miały osoby które w realu ani mnie ani jego nie znały. Do tej pory mają jak widać. Tyle mojego w owej kwestii.

Gość gość
X chodzi o ciebie,stary nienawistny dziadzie :)

Gość gość
tacy madrzy dzis tu sie wypowiadaja uwazaja sami siebie za elite kafe(hmm) ale kazde z nich podtrzymuje ta farse

Gość gość
to sa biznesmeni i kazdy czuje sie zobowiazany, do dorzucenia swoich 3groszy:D