Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

Żabokawiarnia, prosimy o niewnoszenie błota na butach

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Gosciu, ludzie moze chwilowo ucichna ale czy zapomna? x kafeteria nie zapomina:classic_cool:

Gość gość
No to mamy dame Iftar i szmate gosc k:D

Gość gość
przedtem w kazdym gosciu widzieli gosc k, teraz kazdy gosc to bedzie iftar, debile do kwadratu:D

Gość gość
Gdyby nie to zacinanie się topica byłby najzabawniejszy na kafe. A tak nudnie się zapowiadał. Żabciu twórz nowy twór bo szkoda inwencji wszystkich tu piszących. :D :classic_cool:

Gość gość
kum kum re re re

Gość gośćśmieszekkk
Mick Jagger tez jest chyba brzydalem, ale na powodzenie raczej nigdy nie narzekal, nawej j**al swego czasu obecna zone Nicolasa Sarkoziego. > on ma jakiś talent może osobowość i jest popularny a ty co poza p********iem głupot masz do zaoferowania ? ja nic nie zaobserwowałem. to co wklejałeś oi śmierci kogos zdyskwalifikowałoby nawet jaggera tylko prostytutko-fanki by mu zostały podejrzewam. nie znam nicków sprzed 2,3 czy 5 lat może dwa lata temu tu byłem ale rzadko 3 czy 5 nie ew. jak byłem to z dwa razy w roku. ja nawet do tego tematu nie wiedziałem kto to ten maciek jest a widze że w kazdym temacie wkleja te p*****ly z linkami do bloku więc pewnie zawsze syfił wszędzie. też sądziłem że cohed to jakiś facet ale może są podobne nicki bo ten który ja kojarzę to starszy niż 5 lat. no rób pomarańczo to streszczenie kto jest kto i dlaczego wszyscy się nie lubią i jak przystało na damy wyzywaja się z pomarańczy. walka o tego maćka się toczy bo nadal to dla mnie niezrozumiałe ? tu już żadni faceci nie zostali że się na takie padliny rzucacie ?

Gość gość
temat zaby dalej na topie. bedzie radosna

Gość gośćśmieszekkk
nie wpisujcie ciągle postów jak się temat powiesi tylko poczekajcie aż serwer sobie z nim poradzi.

Gość gość
kto się dobrze bawi? łapka w górę 🖐️

Gość gość
Gosc k sie nie widzi tylko czuje. Robi duzo smrodu:D

Gość gość
klubokawiarnia dla prawikow:D

Gość gość
musze stwierdzic oczywista oczywistosc: topic sie zacina.

Gość gość
aasdfghjkkl;'

🖐️ chyba zatrudnię kogoś do streszczania mi topików. płacę paczkę chipsów na dzień. są chętni?

Gość gośćśmieszekkk
za dużo ludzi go czyta i się zacina w parzyste godziny mogą czytac nicki od a do m, a w nieprzyste od o do z :D

Gość gość
Posumujmy: 1.Pavlo biznesmen, który ma wiele czasu i chetnie spędza go na kafe broniąc upadajace "damy", po przynajmniej jednym nieudanym związku, w którym to dziewczyna chciała wrobić go w dziecko ale był sprytny. 2.Maciek lubiacy pić piwo i wplatany w liczne zwiazki z kobietami poznanymi na swoim topicu/blogu. 3.Upadła dama Iftar co to z niejednego pieca chleb jadła i ciągnie się za nią smród, bo była dość niefrasobliwa i opisywała swoje związki na kafe, lubiąca PERFUM i malować paznokcie oraz brwi. 4. Żabcia zaprzyjaźniona z prawikami, wiecznie chora i marudząca jak to starzejaca się pannica. 5. Śmieszek, który ma wstręt do tego forum ale wchodzi tu aby go okazywać oraz gradzić tubylcami. 6. Kilku gości o niewybrednym języku, którzy robią zamęt oraz nie wiadomo, który jest który. 7. Acha i jeszcze Emski najukochańsze dziecko tematu, wpadajace tu snuć swoje wizje teorii spiskowych. Najzabawniejszy uczestnik tej egzotycznej gromadki.

Gość gośćśmieszekkk
i tak kazdy wie że byłaś tu już dzisiaj w pomarańczowym wdzianku :D wszystkie damy się już chyba dzisiaj wpisały na pomarańczowo :classic_cool: i z jednej i z drugiej strony barykady, a nawet kibice :D nie ma jak afera w której się baby pokłoca żadna bójka facetów takiej jatce nie dorówna :D trzeba z netfixem pogadać i streaming zrobić tego tematu jak znowu będzie walka, hbo na pewno kupi transmisje.

Gość gość
gośćśmieszekkk dziś za dużo ludzi go czyta i się zacina w parzyste godziny mogą czytac nicki od a do m, a w nieprzyste od o do z X topiki sie coraz bardziej zacinaja, bo coraz wiecej ludzi uzywa tego oprogramowiania infiltrujacego kafeterie, gdzie po kliknieciu na nick uzytkownika wyswietlaja sie wszystkie dane o nim oraz fotka. stad coraz czesciej slyszy sie, ze ktos wie, jak ktos inny wyglada, nawet intymnie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam. Ale tu ruch. Zaba nowy avatar ? Tamten mi sie bardziej podobal.

Gość gość
nie uwierze! temat sie zacial:D

Gość gość
czy smieszek to nie jest czasem rumsztyk?

Gość gość
calkiem fikusne zamieszanie