Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwa tysiące to lekko

Polecane posty

Gość gość

poszło na urodziny mojej sześciolatki. Na początku miało być oszczędnie, czyli ustaliliśmy że zamiast robić urodziny dla kolegów i koleżanek na sali zabaw, zabierzemy ją do takiego parku w stylu disneyland a następnego dnia zaprosimy rodzinę na małe przyjęcie w domku. No i zaczęło się... Paliwo 300zł Autostrady 100zł Opłaty wstęp 200zł Pieniądze wydane na żywność lody i zachcianki 300zł Prezenty-300zł Przyjęcie- 700zł +niewielkie przyjąteczko w przedszkolu to już nie wiem ile.... He he he Było zrobić urodziny na sali ? No niby tak, ale ...eeeee....stało się... Fajnie było:))) i cytat dziecka ,,To moje najlepsze urodziny w życiu" Nie dziwi mnie to wcale.

Gość gość
Uspokój się

Gość gość
glupota ale jak dzis sie dowiedzialam, ze komunia to minimum 50 gosci w dworku , wystepo gwiazdy i masa atrakcji dla gosci...juz mnie nic nie zdziwi

Gość gość
występ gwiazdy? haha Doda przyjedzie? :D

Gość gość
Zenek ;)

Gość gość
najpierw piszesz ze wybrałaś wycieczkę zamiast przyjęcia a potem w kosztach uwzględniasz 700 zł z przyjęcie plus drugie w przedszkolu. Moim zdaniem to prowo.... nie ma takich głupich ludzi. Bo jeśli kogos stać na to to potem nie narzeka że duzo wydał a jak nie stać to nie robi takich imprez.

Gość gość
i jeszcze prezenty 300 zł.... chyba wyjazd do parku był już prezentem. A co to za park "a la Disneyland" ?

Gość gość
No i chwalisz się, czy zalisz? Ja wczoraj kupiłam torebke za 3000 zł i co, zazdro?

Gość gość
i rośnie taka rozkapryszona jedynaczka, która uważa że świat się wokół niej kręci, lepiej te pieniądze trzeba było zainwestować w drugie dziecko... to byłby najlepszy prezent dla niej.

Gość gość
No i super. Też bym tyle wydała gdyby było mnie stać. Ważne że dziecko szczęśliwe i doceniło to. Moja na urodziny dostanie wymarzony rower :) Na super imprezę mnie nie stać ale z prezentu na pewno się ucieszy.