Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gryph

Cała prawda o kobietach

Polecane posty

Gość Gryph

Nienawidzę kobiet, chociaż, niestety, zaliczam się do nich, ale to już nie moja wina, bo przecież płci sobie nikt nie wybiera. Różnię się znacznie od kobiet. Cała prawda o prawdziwych kobietach jest taka-do 40. roku życia kobiety są maszynkami do przedłużenia gatunku, a po 40. są już żywymi skamielinami, żywymi trupami, których jedynym zajęciem jest chodzenie na kółka różańcowe. Nie wiem, czemu, ale boję się wdów. To obrzydliwe, że jest 90% wdów, a tylko 10% wdowców. Życie kobiet jest beznadziejne. Wszyscy rodzice woleliby mieć syna, taka prawda. Kochają tylko małe dziewczynki, bo nie sprawiają problemów, a od chwili pierwszej krwi (pierwsza menstruacja-dobry symbol śmierci dzieciństwa-z pierwszą krwią wypływa, umiera dzieciństwo) drżą tylko o to, by córka z brzuchem do domu nie wróciła, dlatego nastolatki najlepiej trzymać w domu, nigdzie nie pozwalać wychodzić, tylko do szkoły i na spacery w towarzystwie rodziców. Taka jest prawda. Co o tym myślicie?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
jestem dziewczyna ale całkowicie sie z toba zgadzam oprócz tego ze kobiety nie koniecznie po 40r życia chodzą tylko na kolka rozancowe bez przesady :P zazwyczaj dom praca dzieci i tak w kółko te co chodza na kolka różańcowe maja zazwyczaj z 60 lat

Gość gość
Życie kobiet jest beznadziejne - Jesteś kobietą, więc twoje też.

Gość Gryph
Tak, moje też, chciałam wziąć od lekarza receptę na tabletki, które zatrzymują menstruację. Nienawidzę tego cholerstwa. I tak muszę się męczyć jeszcze wiele lat. Za co??Za to tylko, że przypadkowa kombinacja atomów zadecydowała, że jestem płci żeńskiej. Ale różnię się od tych pustogłowych laleczek (na szczęście!)-nie noszę sukienek, nie noszę długich włosów, wnerwiają mnie bardzo małe dzieci, gram w strategiczne gry komputerowe i interesuję się polityką. Za co oczywiście dostaję cięgi, bo ostatnio pewna osoba próbowała mnie nawrócić, żebym nosiła suknie i zapuściła włosy, była przykładną żoną i matką. Ja nawet na spacerze nie byłam nigdy z chłopakiem. Chciałabym wyjść gdzieś z jakimś chłopakiem, do kina, na herbatę. Dlaczego mam rezygnować z grania w gry??!!Dlaczego nie mogę żyć po swojemu!!??Te pustogłowe dziewczyny w szpilkach, minispódniczkach i długich włosach to już od kilku lat są matkami!! Tak skończyły!

Gość gość
Jesteś typowym wytworem tego stulecia, kochaniutka. Wiesz, dlaczego mężczyznom jest lepiej? Mają swą solidarność plemników. Ty zaś nie znasz pojęcia solidarności z innymi kobietami. W sumie, to wiele nie zna. Zamiast trzymać się razem, wolimy rywalizować o mężczyzn, którzy za to gardzą białymi rycerzami. Czujesz się lepsza od innych kobiet, bo och jej, interesujesz się męskimi hobby. Och jej. Jaka ty wyjątkowa jesteś! Ale samotna i, wygląda na to, bez koleżanek. Ciekawe dlaczego. Napisała to dziewczyna, która przepada za grami typu RDR albo Skyrim i uwielbia kolor różowy. :)

Gość gość
acha, czyli nie szanujesz sie i chcesz mi wskoczyć nagle do łóżka i nie jestes materialistką ?:)

Gość gość
Dodam coś jeszcze. To, że czujesz się lepsza od innych kobiet, bo nie jesteś kobieca, nie jest dla nich atrakcyjne. Nie będą się tobą zachwycać, bo nie lubisz sukienek, nie zaliczą cię do grona kumpli. Nie pluj na swoją płeć, raczej próbuj siebie i inne kobiety zrozumieć.

Gość gość
Aż mi cycki opadają, jak widzę takie tematy. Wszystkie inne kobiety są be, ja jestem najlepsza, bo interesuję się polityką. Dziecinne to i żałosne. Zapewne znajdziesz faceta, który zaakceptuje twój brak kobiecości, ale wiedz, że będzie ci po prostu trudniej.

Gość gość
potwierdzam to, praktycznie każda kobieta to coś w rodzaju katola - antypedofila, która drży na myśl.. i że kochają tak naprawde tylko małe dziewczynki, praktycznie każda starsza kobieta to trujący zjeb ze zj******i ideami.

Gość gość
Jako mężczyzna szanuje autorke, a wy inne kobiety... i tak sie nie zmienicie, będziecie jazgotać do śmierci.