Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćLina

"I tak kiedyś skończymy w łóżku"

Polecane posty

Gość gośćLina

Dziewczyny, jak byście zareagowały na takie słowa? Ostatnio usłyszałam coś takiego od mojego dobrego kumpla i nie wiem co z tym zrobić. To fajny facet, znamy się już kawałek czasu, świetnie nam się ze sobą gada i możemy na siebie liczyć w trudnych sytuacjach. Nie będę ściemniać, podoba mi się. Jest między nami jakaś chemia, pociąg fizyczny, jednak on, hmm... Może nie tyle jest kobieciarzem, co nie angażuje się uczuciowo w żadne związki. Niczego nikomu nie obiecuje i jasno stawia sprawę, że chodzi mu tylko o seks i już nigdy nie dopuści do tego, żeby się zakochać i zaufać kobiecie na 100%. Wiem, że to po części wynika z tego, że kilka lat temu dziewczyna którą kochał bardzo go zraniła, niemniej nie staram się go usprawiedliwiać. Trochę to chaotycznie napisane, ale mam nadzieję, że komuś zechce się to przeczytać i powiedzieć coś od siebie...:-)

Gość gość
no i prawidłowo, kobiety są takie że każdy facet dochodzi do tego wniosku po czasie, pytanie tylko kiedy. Masz jakiś z tym problem?

Gość kafe ksiądz
Daj mu dziecko moje. Rozgrzeszam cię.

Gość gość
własnie,dowiedzialam sie ze mialesj jakas dlugoletnia partnerke ktora bardzo kochales. ludzie maja dlugie jezory :P jak tam sie uklada wam? :)

Gość gośćLina
Tak, mam z tym problem, bo nie chcę być niczyją zabawką ani łudzić się, że sprawię, że on się we mnie zakocha i świata poza mną nie będzie widział...

Gość gość
Znasz jego podejście. Jeśli masz ochotę i lubisz seks to czemu nie? Nie sądzę żeby odrazu uznał Cię za pierwsza lepsza. Jeśli nie potrafisz tak to zwyczajnie nie idz z nim do lóżka i po problemie.

Gość gość
oo a ja też mam uraz do facetów,a co ,ja nie mogę?,bawienie się ludzmi bo on chce się zaspokajać,nigdy nie będę z nim w łóżku,bo ja nie sypiam bez miłości,i nie ulegnę żadnym szantażom,bez uczuć ? ok,ja idę w swoją stronę,to zachowanie szczeniaka a ja ze szczeniakami się nie zadaję,bo nie muszę

Gość gość
jak najdalej od takich smutnych bialych misiow. jak najdalej

Gość gość
to Twój dobry kumpel,a ja kochałam a i tak zerwałam kontakt,zerwę wszystko dla moich wartosci

Gość gość
ale najśmieszniejsze że ten idiota też mnie kochał,ale jego pozerstwo było ważniejsze ,chciał gierki to zagraliśmy,teraz jestem z kimś dojrzałym

Gość gośćLina
Nie potrafię iść z kimś do łóżka bez uczuć, tylko obawiam się że w końcu zacznę coś do niego czuć. To właściwie w tej chwili najbliższa mi osoba. Oboje mieszkamy za granicą, kiedy potrzebuję z kimś pogadać czy po prostu posiedzieć i pomilczeć on zawsze ma dla mnie czas. Jeśli mam jakąś awaryjną sytuację i np. w środku nocy trzeba mnie odebrać z dworca czy lotniska, to przyjeżdża bez marudzenia. Podobnie jest kiedy to on ma jakiś problem. Zawsze możemy na siebie liczyć i chyba można powiedzieć, że się przyjaźnimy, a on wyskakuje z takim tekstem. Tym bardziej mnie to zastanawia, ponieważ to naprawdę przystojny facet, który nie miałby problemu ze znalezieniem kobiety nawet na "jeden raz"

Gość gość
TY też możesz mu tak powiedzieć i pewnie on na to przystanie. Tyle że Ty chcesz więcej a on nie. Więc nie płacz później, że Cię wykorzystał i zostawił.

Gość gość
rób jak uważasz

Gość gość
A myślisz że po co faceci zadają się w ogóle z kobietami? Dla seksu, innych powodów brak, bo nawet nie ma o czym z wami pogadać, macie inne zainteresowania, spojrzenie na świat, itd... seks to jedyna rzecz jaka łączyć może kobietę z mężczyzną.

Gość gośćLina
Znamy się od dwóch lat, nie uprawiamy seksu, widujemy się kilka razy w tygodniu i jakoś mamy o czym gadać, więc chyba nie do końca jest tak, jak napisaleś...

Gość maczu piczu
Ty pytasz serio? Czy to zart? Facet czuje ze ci sie podoba i wie ze mu wczesniej czy pozniej ulegniesz. To tylko kwestia czasu. A ze on jest zainteresowany tylko seksem z kobieta dlatego wyladujecie w lozku.

Gość gośćLina
Pytam serio. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.

Gość gość
bo jej się podoba:-) dla mnie to żaden powód iśc do łózka bo ktoś mi się podoba,musze być o wiele bardziej wybredna bo ja podobam się prawie każdemu więc na co mi zepsuty *****cz