Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
Taki_jeden_964 dziś nie ma czegoś takiego jak niedopasowanie seksualne pozdrawiam :)

Gość Taki_jeden_964
17:36 nie ma czegos takiego jak seks dla przyjemnosci, a seks zbliza owszem, ale po to zeby pozniej razem wychowac potomstwo z tego seksu. xxxxx Walcie się ze swoimi "prawdami". Nie każdy chce mieć dzieci, co nie znaczy że nie chciałbym być nawet chociażby ze swoją żoną w łóżku być blisko i dać jej seksualnej satysfakcji bo nie chce dziecka.

Michał121212 dziś Przebrzydle qrewska to sa te co daja d**y przed slubem. x No nie wiem. Slub koscielny to jest bujda dla dzieci, i kwestia wiary. Slub cywilny jest sprawa rzadowa, i zmienia ona tylko w papierkach pare rzeczy, zaden slub nie jest dowodem na to, co para zakochanych deklaruje miedzy soba. A juz po deklaracji to zalezy od tego czy facet jest swinia albo dziewczyna albo gdy nagle komus cos sie zlego dzieje i sie wypala. Moim najwiekszym marzeniem jesli chodzi o kobiety jest spedzic noc z wrednym malpiszonem, o niczym bardziej nie marze, jestem gotowy czekac wiecznosc, zeby do tego doszlo 😘

Gość gość
Iiiiiii, kolejny przykład logiki prawików z kafe. Jeśli chcę z kimś uprawiać seks, to znaczy, że ten ktoś mnie "zalicza". Kur/wa, macie strasznie nasrane w głowach.

Gość Taki_jeden_964
nie ma czegoś takiego jak niedopasowanie seksualne pozdrawiam xxxxx Kobieta może chcieć rzadko, a facet często. Nawet z rozmowy z tego nie wyniknie bo komuś może się wydawać że bedzie miala ochotę często, a potem jej przechodzi bo okaże się że seks nie przyniósł tej radość co się słyszy lub czyta że to nie to jak miłość. Tobie pewnie chodziło o to że każdy facet rozmiarem pasuje do każdej kobiety, ale mi nie o to chodziło. Ps. ale jak się sprawdzą przed ślubem i jest cudownie to też nie gwarancja co prawda.

Gość gość
Debile to jest naturalna potrzeba. Myślicie że tylko facet ma prawo czuć chęć na sex itp? Niektóre kobiety maja wieksze libido od facetów. Można mieć zastrzeżenia do kuurew które dają za hajs albo takich co daja za free przypadkowym ciulom na dyskotece. Ale kobieta która robi to ze swoim facetem ma do tego prawo. To nie średniowiecze że czystość do ślubu eyc ani dzika afryka gdzie obowiązują takie standardy :o

Gość Taki_jeden_964
17:47 to sie wykastruj! Badz mezczyzna i niech za twymi slowami ida czyny! xxxx Właśnie idą buhaha. Wasza logika, nie chcesz dzieci, nie żeń się, nie bzykaj, nie żyj...

Gość gość
Te pojeeby z zazdrości tak pisza że inni się bzykaja a oni nie mają z kim. Zwykła ludzka zawiść.

Gość gość
Ja tam czerpię dużą przyjemność z seksu, ale bardziej w ramach zaspokajania popędu, sam stosunek daje mi taką sobie satysfakcję, łechtaczkę mam też trochę za wrażliwą. Jeszcze nie doszłam z moim chłopakiem do orgazmu, ale będziemy się o to starać...i starać...i starać... :) A prawiczki zielenieją z zazdrości. :classic_cool:

gość dziś Iiiiiii, kolejny przykład logiki prawików z kafe. Jeśli chcę z kimś uprawiać seks, to znaczy, że ten ktoś mnie "zalicza". Kur/wa, macie strasznie nasrane w głowach. x To nie jest tak, ze tylko facet zalicza, laski tez zaliczaja, w tym wypadku ty zaliczasz tego z tym ktorym uprawiasz seks, mnie laski tez by chcialy zaliczac, ale ja sie nikomu zaliczac nie dam, bo to jest przyjemnosc dla mnie, ale w wypadku nieznajomych, to jest zwykle zaspokajanie siebie, a ja chce dac przyjemnosc oddania siebie osobie, ktora na to zasluguje, a nie osobie, ktora sie usmiechnie pomacha dopcia i mam juz do niej startowac, oj nie :). Rzygac mi sie chce jezykiem polskim. Nara kur/wy

Gość gość
Chyba nie chcę wychodzić za mąż, ch/ujowo się na tym wychodzi.

Gość gość
gość dziś brzydze się tobą niedziewicą przedślubną nie szanującą ciała i tak pójdziesz do piekła

Gość gość
JahIthBer ale nam pojechaleś... :)

Gość gość
niedziewice szanujcie ciała a nie się kurwicie nie trzymając cnoty

Gość gość
to wyjaśnij istnienie łechtaczki- jedyny organ nie majacy innej funkcji poza przyjemnością

Gość Taki_jeden_964
niedziewice szanujcie ciała a nie się k**wicie nie trzymając cnoty xxxxx jak do niedziewic to już raczej za późno apelujesz :)

Gość gość
Ale strumień prysznica skierowany na łechtaczkę jest fajny ❤️

Gość Taki_jeden_964
Czyli jak nie chce dziecka to mam zostać abstynentem ? ale bezsens. To po co mi ten popęd ?

Gość Taki_jeden_964
Jak kobieta po ślubie robi to tylko dla przyjemności nie dla ciąży to też jest kooorwą według was ?

Gość gość
I tak jest przeludnienie na ziemi. Np. W Chinach za posiadanie więcej niż 1 dzieci idzie się do paki.

Gość gość
A kiedy ty się wreszcie rozmnożysz, doopo zasrana michał121212? Żenić się z Oszką i dzieci robić zamiast siedzieć na garnuszku u mamusi do śmierci. Stary dziad juz jesteś, niedługo nie będziesz mógł. No chyba, że już nie możesz.

Gość gość
gość dziś a ty zdziro szanuj ciało bo do piekła pójdziesz

Gość gość
ten infantylny kretyn nadal pieprzy o piekle :O

Gość gość
On sie nie ożeni, bo nie chce mu się zarabiac na dzieci i pewnie ma jakiś defekt intymny, którego się wstydzi.

Gość gość
kobieta sie szanuje tylko wtedy mimo kilku związków dalej jest dziewicą ZAPAMIETAJCIE DZIEWICE!!!!!!!

Gość DZIEWICE
Zapamiętamy, żeby takich chorych umysłowo omijać szerokim łukiem. :D