Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat, na który nie zapraszamy Maćka B

Polecane posty

" gość dziś ropucho, uciecie hejtu jest bardzo proste nie wdawac sie w rozmowe ale ty tego nie potrafisz, tak jak ktos u gory napisal rozkminiasz te kretynskie rozmowy jak tez prowokujac piszac w tytule o niemilo widzianych osobach na topiku xx im wiecej wstawiasz rozmiesmianych emotow, tym bardziej udowadniasz, ze spora czesc ma racje jesli chodzi o twoje zachowanielapka.gif " X ale co ja poradzę na to, że twoja głupota mnie śmieszy? :D gośćśmieszek też wstawia roześmiane emoty i co z tego? jak będziesz miała własne forum, to możesz uchwalić na nim zabronić używania roześmianych emot. będą dostępne tylko wiecznie skwaszone, skrzywione gęby - takie jak twoja - :o X w jednym masz rację - WASZE hejty są kretyńskie. naprawdę miło, ze zdobyłaś się na szczerość i to przyznałaś.

Gość gość
jednak zabo udowadniasz, ze jestes zalosna xx jesli 100 osob powie, ze jestes koorwa a ty nadal bedziesz twierdzic ze nie..........................

" gość dziś jednak zabo udowadniasz, ze jestes zalosna xx jesli 100 osob powie, ze jestes koorwa a ty nadal bedziesz twierdzic ze nie.......................... " oho, argumentów brak, nerwy puściły, więc zaczęły się epitety :classic_cool:

Gość gość
To,że zaczniesz mi ubliżać Żabo,nie znaczy że rzeczywistość będzie inna,albo inaczej,że ja z boku będę ja tak postrzegać.Czy każdy kto napisze,ci kilka słów prawdy musi być kobietą? :) Poza tym Żabo..przeczytaj definicje hejtu,moje posty do ciebie nie są hejtem.Jak napisałem,powtórzę stojąc z boku i obserwując co robisz,w niczym nie odróżniasz się od Rondla.Twój post dotyczący Iftar,kiedy publicznie na forum,próbowałaś rozkładać jej życie na części pierwsze,pytając publiczność co myślą to jest w porządku? Natomiast jak chwile przed tobą,robił to chory Rondel już nie? :)Postrzegam cię jako zadufaną,wulgarną,przewrotną osobę,próbującą nieudolnie kreować siebie na kogoś innego.Być może przez jaką dozę sympatii do ciebie,ludzie pewnych rzeczy piszący tu regularnie nie dostrzegają lub nie chcą dostrzec ja natomiast patrzę na ten temat z innej perspektywy,i twoja jawi mi sieę w sposób zupełnie wyrazisty.Gdy cie czytam,to cieszy mnie niezmiernie fakt,że takich jak ty kobiet nie spotykam w realnym świecie.

Gość gość
I jeszcze coś,czy chociaż przez chwile,pomyślałaś jak poczuła się Iftar,gdy przeczytała twój wpis?Chociaż naiwniak ze mnie..nawet to ci do głowy nie przyszło.Gdybym ci tego nie napisał,nawet byś tego niuansu nie dostrzegła.Ale to przecież Rondel jest ten be prawda? :) Miłego dnia,szczególnie Iftar.

".Twój post dotyczący Iftar,kiedy publicznie na forum,próbowałaś rozkładać jej życie na częśc****erwsze,pytając publiczność co myślą to jest w porządku? Natomiast jak chwile przed tobą,robił to chory Rondel już nie" X jaki post? zacytuj. no chyba, że znowu kłamiesz i przewrotnie manipulujesz, jak to masz w zwyczaju 🖐️ płeć i stanowisko też zmieniasz częściej niż skarpety :) X chyba tylko debil nie zauważyłby, że próbujesz mnie skłócić z Iftar. zresztą chcesz skłócić wszystkich ze wszystkimi i potem wystrzelać ich oddzielnie? ale powiem ci coś - za głupia na to jesteś. po prostu :)

Gość gość
zaba prawie niczym sie nie rozni od rondla tak samo jak rodlel nie przyjmuje krytyki taka zwyczajna odnoga rondlowego chwasta

Gość gość
Wedle życzenia Żabo.Tak jak przypuszczałem,nawet nie wiesz,że to mogło zaboleć,że byulo nieeleganckie,nieladne,nieetycznie,obludnie i niestosowne z twojej strony..Z mojej strony bez odbioru,tracenie czasu na wulgarna kobietę,nigdy nie przynosiło mi frajdy. :) X ŻabAlka 2016.04.25 mi tam jedna rzecz mocno nie pasuje do całości - skoro rzekomo to kucharz porzucił Iftar, to dlaczego to ON uciekł z płaczem z kafeterii? dziwne, nie? Indywidualne Kafeteryjne Doradztwo Psychiatryczne Alicja Donnikova ŻabAlka 2016.04.25 cóż, Maciek wyraźnie wczoraj napisał, że on bronił w ten sposób panny gosc k. jak już ktoś wczoraj zauważył, musiały ją określenia Iftar mocno zaboleć. bolą was bezpodstawne wyzwiska? no raczej nie. już nie wspomnę o tym, że jeszcze chwilę temu Maciek właził Iftar w tyłek i chciał się z nią umawiać w Bieszczadach, więc raczej sam z siebie tej nagonki nie wymyślił. ktoś ma jakieś wnioski? usmiech.gif

Gość gość
Także poczytaj.Może do jakichś konstruktywnych wniosków dojdziesz,ewentualnie na przyszłość pomyslisz zanim coś bezsensownie wyklepiesz,albo komuś kłamstwo zarzucisz...

Gość gość
w koncu ktos ci wygarnal moze zobaczysz wiecej niz czubek wlasnego nosa ropucho :D:D:D

Gość gość
kum kum re re

Gość gość
Nagonka na Iftar sterowala GOSC K i kazdy juz to wie bo jej Rondelek ja wsypal. Jak widac dalej probuje bronic swojego watpliwego honoru i zrzucac gnojenie Iftar na innych. Jak przy okazji skloci Iftar z Zaba to bedzie miala z tego wielka radoche

Gość gość
Kobieta która napuszcza swojego faceta jest dzivvką bez klasy i honoru, Iftar miała rację nazywając to kurvviszcze po imieniu, szmacisko i tyle :o:o:o

Gość gość
A podłoga na temacie nadal brudna od syfu naniesionego przez gosc k i jej bandę :/

Gość gość
Gupia pissda znowu smieci

Gość gość
ja nie wiem co ty piertolisz bo Żaba caly czas broniła Iftar czy slusznie to nie wiem ale twierdzenie inaczej swiadczy o jakimś zacmieniu umyslowym

Gość gość
Źabka została podsumowana przez bystrego obserwatora. Ciekawe czy weźmie sobie do przemyślenia jego uwagi czy będzie nadal uważała iż nie popełniła błędu. Uderzy się w pierś czy też nie. Pewnie zgrabnie obróci ogon kota i pójdzie w zaparte cytując jakieś posty oraz wyzywając "gości" od psów lub nawet psi synów.

Gość gość
kum kum re re

Gość gość
ŻabAlka 2016.04.25 mi tam jedna rzecz mocno nie pasuje do całości - skoro rzekomo to kucharz porzucił Iftar, to dlaczego to ON uciekł z płaczem z kafeterii? dziwne, nie? X Niczym ten post od Maćkowych się nie różni.

Gość gość
_iftar_ dziś Bystry obserwator to raczej mało bystry idiota jezyk.gif x Masz prawo do swojej oceny, ja pozostaję przy swojej :-P

Gość gość
facet dobrze napisal Zabie. jedzie po Maćku a sama robi to samo nakrecajac hejt i kto tu klamie manipulantko :D

Gość gość
ŻabAlka 2016.04.25 mi tam jedna rzecz mocno nie pasuje do całości - skoro rzekomo to kucharz porzucił Iftar, to dlaczego to ON uciekł z płaczem z kafeterii? dziwne, nie? x x MACIUS W ZABIEJ SKORCE

🖐️ If X " gość dziś ŻabAlka 2016.04.25 mi tam jedna rzecz mocno nie pasuje do całości - skoro rzekomo to kucharz porzucił Iftar, to dlaczego to ON uciekł z płaczem z kafeterii? dziwne, nie? x x MACIUS W ZABIEJ SKORCE " X naprawdę nie wiesz, skąd taki post? stąd ośli mózgu, że ktoś cały czas leciał tekstami, że to Iftar była porzucona, a ja wykazałam brak sensu tego stwierdzenia w obliczu zaistniałych zdarzeń. i wiesz co "FACECIE"? broniłam Iftar, jak umiałam, a ty gdzie k***a wtedy byłeś?! napisałeś słowo obrony, czy patrzyłeś gnoju jak po niej jadą albo się do tego dokładałeś? więc teraz nie praw mi kazań, że zrobiłam coś źle.

u mnie też piździ, tak a propos pogody. dodatkowo lekarz mnie czeka, ale dam radę.

Gość gość
dziewczyno jaka ty jestes wulgarna :o

Gość gość
gość dziś ŻabAlka 2016.04.25 mi tam jedna rzecz mocno nie pasuje do całości - skoro rzekomo to kucharz porzucił Iftar, to dlaczego to ON uciekł z płaczem z kafeterii? dziwne, nie? x boze chron od takich obroncow.

No i złapałam jakiegoś wirusa x To już ze swoim facetę się pod kołderkę kładź i niech Ciebie porządnie wygrzeje

Gość gość
Pavlo1985 dziś No i złapałam jakiegoś wirusa x To już ze swoim facetę się pod kołderkę kładź i niech Ciebie porządnie wygrzeje x he he he, oj wiatraczku, pomyśl zanim coś wklepiesz :D:D:D

Gość gość
niech i tak bedzie,ale miej na ta obludna osobe oko,bo nie wszystko tutaj jest takie jakie chcesz widziec,a ta wulgarna kobieta szczegolnie,bo jednego chorego Macieja nie biore pod uwage.