Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yezdem

tak naprawdę o tej porze prawie nocnej, gdy facet jest z kobietą

Polecane posty

Gość yezdem

gdy kobieta jest z facetem , gdy dziewczyna jest z dziewczyną lub partnerką albo facet z facetem to praktycznie ŻYCIE na Kafe powinno zamilknąć na wiele godzin, ponieważ 'pary' albo inne 'trójkąty' są zajęte sobą , czyli wspólne kąpiele pod prysznicem , wspólne depilacje, farbowanie włosów lub malowanie szponów albo zwyczajne bzykanie razem , sami przyznajcie , że osoba zajęta swoimi sprawami tu na Kafe się nie odezwie, więc Kto tu pozostał na Kafe ? bez obrazy ale należy przyznać , że tu o tej porze pisze samotna pierdoła i do tego się przyznaję bez bicia, samotna kobieta , która chyba nadal czeka na księcia z bajki i przytula kota, samotna matka, której dzieci już śpią , panienka z gimnazjum, panna z liceum przed maturą , kto tu jeszcze może być o tej porze na Kafe ?

tu edi ale z cb myślicielka wielka.... dziewczyno ogar się za kogo ty się masz zeby jeszcze mnie nerwować na świętą noc... pierdoła to jesteś ty i zejdź ze mnie bo jak za fraki złapię to będzie koniec babcego srania

Gość yezdem
edi edzia dziś przyznaj się bez bicia, że już nawet nie pamiętasz jak wyglądało pukanie

tu edi a gawno cie to interererere, spiepszaj do swojego ponurego zycia ....ode mnie - WARA..........

Gość gość
niestety jestem tu bo w nocy moj maz pracuje

Gość gość
i ktoś kto nie ma kota :D

Gość yezdem
edi edzia dziś ale w jakim celu te emocje ? przecież nie atakuję Ciebie, NIKT nie atakuje Ciebie, więc dlaczego się denerwujesz, czy masz jakiś powód do emocji ?

Gość gość
bo tu przesiaduja w 90% (i nie wazne czy w dzien czy w nocy) chorzy umyslowo :O

A co jak mam kogoś, ale facet nabrał na siebie zbyt dużo i od paru dni po pracy ślęczy po kilka godzin nad dodatkową robotą...:(

Gość yezdem
gość dziś to nie jest do końca tak jak piszesz, tu jest na Kafe cały przekrój naszego społeczeństwa i są tu małolaty, czyli gimbaza , są licealiści tuż przed maturą i zaglądają tu lekarze, aptekarze , studentki medycyny i farmacji , są architekci i prawnicy a nawet aktorzy teatralni i filmowi , tu Kafe podglądają politycy a są ludzie zwykli jak sprzedawczyni , sprzątaczka , historyk , mechanik samochodowy , elektryk , gazownik , tapicer lub stolarz , wielu tu przyłazi aby odreagować po ciężkim dniu pracy i anonimowo nabazgrze jakiś durny temat tak dla śmiechu aby się wyluzować , więc nie bierzmy wszystkiego tak na poważnie, trochę luzu i śmiejmy się z siebie , gdy nam los dokucza - Polak czasem udaje DEBILA ale nie jest debilem i musi wytrzymać psychicznie te wszystkie ciosy , które każdego dnia dostaje w ryj od ŻYCIA

tak naprawdę to że nie możemy ze sobą spędzać tyle czasu co jeszcze niedawno-i tak w tej sytuacji codziennie trochę mi go poświęcenia,tak mi nie przeszkadza bo rozumiem jego obowiązki, ale szkoda mi go bo wiem jaki jest przemęczony...

Gość yezdem
GGGB dziś i co, nie rozluźnisz nawet na chwilę faceta , aż taka ZOŁZA z Ciebie ?

W weekend dopiero co go rozluźniłam. :P:P:D Staram się umilać mu wolną chwilę i nie marudzić tyle co zwykle. :D a teraz jestem od niego daleko.:( Ale zobaczymy się w weekend. 😍

Gość gość
ja tu yezdem bo sprawcy powracaja na miejsce zbrodni:D

Gość gość
Właśnie, o dyzurnych policjant(k)ach zapomniałeś.