Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna19777

no tak się wkurzyłam,że

Polecane posty

Gość martyna19777

Hej!mąż od nowego roku pracuje w nowej robocie i niby nic w tym nadzwyczajnego za wyjątkiem:życzeń imieninowych od koleżanki o godzinie 5:30, szaliczka zostawianego notorycznie w naszym samochodzie,kupienia przez nią dla naszego syna (podobno na prośbę mojego męża) po promocji bluzy sportowej,wyslanie jej smsa jakie buty sobie kupił....

Gość gość
Nie dziwię się mój facet też pracuje z babami,ale trochę więcej ma dystansu uważam,że powinnaś z nim pogadać

Gość martyna19777
On jak zwykle uważa ze doszukuje się drugiego dna...a ja uważam że to przegięcie a on swoje ze jestem zazdrośnica

Gość martyna19777
Nikt nic nie poradzi ?.....

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Na to jest jedna dobra i prosta rada. Poproś jakiegoś dobrego kolegę (z braku kolegi może być koleżanka, ale będzie trudniej), żeby zaczął do Ciebie troszkę częściej dzwonić, pobajeruj z nim przez tel. z pół godzinki raz i drugi, pośmiej się wesoło. Odbieraj od czasu do czasu jakiegoś smsa i uśmiechaj się, żeby mąż widział. A jak spyta, to powiedz, że to od kolegi, że przecież wie etc.

Gość martyba19777
Wydaje mu się że to nie rozwieje moich wątpliwości a może ja się czepiam? Wasi faceci tez tak się zachowują wobec koleżanek w pracy?

Gość gość
Nieee mój tak nie robi a jakby robił to bym go spakowała!!!!!!