Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z samotną matką to poniżenie dla każdego mężczyzny

Polecane posty

Gość gość
owa inna jest suką, która rozwala małżeństwo. masz odpowiedź. czasami jednak facet nie porzuca żony, tylko zmywa się zaraz po urodzeniu dziecka. nie w objęcia innej kobiety, tylko dlatego, że nie chce wziąć na siebie odpowiedzialności. cholera, w sumie, większość samotnych matek tak ma.

Gość gość
Mój dziadek związał się z samotna matka z dwójka dzieci i do piety wy mu tu nie dorastacie wszyscy, on walczył w AK za wolną Polskę, a po wojnie nie chciał się podporządkować i został zesłany na sybir do gułagu. Zesralibyście się wszyscy gdybyście mieli przeżyć to co on, związał się z moją babcią, która miała już dwoje dzieci a potem urodziła dla dziadka jeszcze dwójkę w tym moją mamę. Myślę że mój dziadek dobrze wiedział co to znaczy poniżenie, gdy pięć lat spędził w syberyjskich gułagach, moja babcia to było największe szczęście jakie go spotkało.

Gość gość
Zostawić kobietę sama z wspolnym dzieckiem- to dopiero tchórzostwo i wygodnictwo.Co sądzić o facetach którzy zostawiają swoje dzieci?

Gość gość
Michałek, ty się lepiej nie odzywaj, wszyscy wiemy, że jesteś chorym psychicznie radykałem. :)

Gość gość
Michał121212 dziś Masz racje wiedzial co to ponizenie... wychowywac cudze... xx ty za to nie wiesz co to poniżenie, siedzisz na babskim forum c***o bez godności, takiego jak ty to nawet już poniżyć się nie da.

Gość gość
17:05 Spoko, walczył dla AK, został zesłany na sybir i dalej jest frajerem i ciotą, to nic nie zmienia. Choćby facet dostał nobla, albo był monarchą Europy nie zmienia jednego podstawowego faktu, jeśli wziął samotną matkę to jest FRAJEREM. Facet biorący samotną matkę to jak gracz rezerwowy w piłce nożnej, jak atakujący, kapitan drużyny, najlepszy gracz ma kontuzję, albo się zmęczy to dobiero wchodzi rezerwa. Ktoś gorszej kategorii. Wzięcie samotnej matki to samokastracja i zrobienie z siebie odpadów. Stawia się wtedy w roli kogoś gorszego od przystojnego, opalonego półgłówka cwaniaka, z dobrą gadką i bez mózgu, amanta, ktróy nic sobą nie reprezentując oczarował ściemami.

Zastanawiam się kto zakłada takir tematy ;) Może jakaś sfrustrowana laska którą facet rzucił dla kobiety z dzieckiem?? Wasze opinie są naprawdę śmieszne i żałosne, mało życia znacie oj mało:)

Gość gość
Prawiczki z kafe należałoby pozabijać. Przysięgam, te gnoje są nic niewarte.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Znów temat z duuupy wzięty :-(

Gość gość
17:05 Spoko, walczył dla AK, został zesłany na sybir i dalej jest frajerem i ciotą, to nic nie zmienia. Choćby facet dostał nobla, albo był monarchą Europy nie zmienia jednego podstawowego faktu, jeśli wziął samotną matkę to jest FRAJEREM. Facet biorący samotną matkę to jak gracz rezerwowy w piłce nożnej, jak atakujący, kapitan drużyny, najlepszy gracz ma kontuzję, albo się zmęczy to dobiero wchodzi rezerwa. Ktoś gorszej kategorii. Wzięcie samotnej matki to samokastracja i zrobienie z siebie odpadów. Stawia się wtedy w roli kogoś gorszego od przystojnego, opalonego półgłówka cwaniaka, z dobrą gadką i bez mózgu, amanta, ktróy nic sobą nie reprezentując oczarował ściemami. xx mój facet rozwiódł się i związał ze mną ja mam dwoje dzieci, tez się rozwiodłam zakochaliśmy się w sobie gdy byliśmy oboje w innych związkach małżeńskich. Może niekiedy jest tak, że wygrywa lepszy w tym wypadku mój nowy partner? Nie rozumiem ogólnie tej afery wokół samotnych matek i ich partnerów?:) Skoro to tacy niegodni uwagi ludzie to po co ta cała dyskusja?

Gość gość
ta dyskusja ma na celu...khem...zniechęcenie potencjalnych partnerów do samotnych matek. zapominamy oczywiście, że to jednak damskie forum, na którym jedyni mężczyźni to durne prawiki. więc nie ma się czym przejmować.

Gość gość
17:15 Nigdy o samotną matkę nie wygrywa walki lepszy, tylko gorszy. Po porodach przestraja się gospodarka hormonalna, a mózg się reorganizuje, atrakcyjni wydają się wtedy ci faceci, którzy wcześniej zostaliby przez was nazwani c****i, c*****i, prawikami itd., więc, jeśli komuś przyjdzie do głowy niefortunny pomysł wziąć samotną matkę, to niech wie, że przed jej przestrojeniem hormonalnym i porodem zostałby przez nią zwyzywany od ciot, cip, złych, frajerów. Tak jak po porodzie ten, który nie chce robić za frajera i słusznie gardzi samotnymi matkami. One nie mają dla facetów wyrozumiałości, zawsze jak któryś z nas ma pragnienia nie po ich myśli, albo jest inny niż się roi w jej głowie to właśnie takie obelgi, jak teraz tutaj uskuteczniają to jedyne co może dostać, więc nie warto być dla kobiet wyrozumiałym i brać szmaty z bachorami, bo im chodzi tylko o siebie.

Gość gość
17:17 Tak, a kobiety przesiadujące tutaj to szpetne, obleśnie, sfrustrowane, płytkie k*rwy, ścierki bad boyów, co widać po pogardzie do słabszych i prawiczków. Taka kobieta z kafeterii nie nadaje się do związku, bo widać, że mają we łbie kult siły i szczęściarza, któremu się wszystko udaje, więc związek z taką to podpisanie paktu z kimś kto w chwili słabości, gdy nawet ze szczytu spadniesz w żałosne stadium życiowe, sp*doli i zadba o własną doopę.

Gość gość
gość 17: 15, podpisuję się pod tym postem obiema rękami. 150% racji.

Gość gość
Michałek jest żałosnym prawikiem z kafe, ma problemy z psychiką, pewnie dostał kosza od samotnej matki, stąd ta frustracja i obrażanie.

Gość Michał121212
Dostac kosza od samotnej matki to jak trafic 6! :D tylko jakos kuponu mi sie tez nie chce wypelniac. :)

Gość gość
Haha, kosz od samotnej matki, słyszałem, że o czymś takim opowiadano dzieciom na dobranoc, po tym, jak włączono to w poczet baśni ludowych. :D

Gość gość
Taka jest prawda, samotne matki to chyba tylko dla bezrobotnych, nieumytych alkoholików spod budki.

Gość gość
Kolejny raz potwierdza się, że faceci to jednak tępe fiuty. Dla was bardziej zajebisty będzie facet, który okazał się pizdą i po 10 latach spierdolił, bo przestraszył się przewlekłej choroby żony, niż ta kobieta, bo w końcu samotna matka.

Gość gość
Co wy macie za problem z tymi samotnymi matkami i ich partnerami:) Niby to taki gorszy sort ludzi a dyskusja wrze na całego, czujecie potrzebę żeby po nich jechać obrażać dlaczego? Ktoś was skrzywdził?

Gość gość
15:43 bo to kontrowersyjny temat i przez to wzbudza emocje, a emocje dla czlowieka sa jak woda dla ryby. :)

Gość gość
gość dziś 15:43 bo to kontrowersyjny temat i przez to wzbudza emocje, a emocje dla czlowieka sa jak woda dla ryby. usmiech.gif xx To jakie trzeba mieć nudne życie, żeby się emocjonować takim tematem.

Gość gość
samotna matka ,samotnej matce nie równa.....ja znam talka laske która pragnęła dziecka wiec dała się bzyknąć rozwodnikowi urodziła dziecko po czym go wykopała ,nie pozwałala spotykac z córka gdy facet się wkurzył i zaczał się awanturować to go nagrała i pozbawiła praw rodzicielskich .Teraz złapała kolejnego rozwodnika ,ale gościa bogatego buduja dom ,nowy samochód wczasy za granica zobaczymy jak to się potoczy......

Gość gość
21:52 No, trzeba. Oczywiście, że lepsze od konstruktywnej dyskusji jest łażenie po melanżach z przyjaciółmi z fejsa i ocieranie się tyłkiem w tańcu o bad boya z włoskami do góry. Nie?

Gość gość
gość dziś Ja pierdolę, ty sobie fapiesz do każdego tematu, gdzie napiszesz określenie bad boy, czy co?

Gość gość
21:52 No, trzeba. Oczywiście, że lepsze od konstruktywnej dyskusji jest łażenie po melanżach z przyjaciółmi z fejsa i ocieranie się tyłkiem w tańcu o bad boya z włoskami do góry. Nie? xxx Ha ha ha ha ty tak na serio?:) musisz mieć gruba dupę, skoro się nie mieścisz między ludźmi:)

Gość gość
Ten temat pokazuje tylko jak bardzo s******lone są baby,was to powinno się siłą zapędzać na galerę.J****e galerianki wy,mam andzieję że wam bachory wyzdychają,k***wki zdradliwe :)