Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w UFO i myślicie, że zostanie to kiedyś ujawnione?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawa waszego zdania na ten temat. Wierzycie w UFO? Boicie się? Myślicie, że jeśli rzeczywiście istnieje to zostanie to w najbliższych latach ujawnione?. Proszę bez spiny, swobodna dyskusja.

Gość gość
Według mnie wierzenie w takie rzeczy w wieku dorastanie jest całkowicie normalne. Nie martw się nie jesteś chora psychicznie.

Gość gość
Wątki ufo pojawiały się wieleokrotnie już w starożytności, oczywiście, ze istnieją.

Gość gość
Znasz różnice pomiedzy wiara w ufo,a wiara w pozaziemskie istoty?

Gość gość
na wariatów mawia się że są ludźmi z ufo w głowie :)

Gość gość
Jest wiele dowodów na to, że ufo istnieje. Jest to utajane przez władze i nie zapowiada się żeby w tym pięćdziesięcioleciu to ujawniono. Głupi ludzie, głupi... macie pojęcie, że może być miliony takich galaktyk jak nasza? Już odkryto planety podobne do ziemi i udowodniono, że są inne układy słoneczne. Myślicie że naprawdę w wszechświecie są tylko ludzie i ziemia?. Jesteście śmieszni. Ograniczeni mali ludzie. Ludzkość nie odkryła nawet 2% całego wszechświata, są cywilizacje o tysiące lat bardziej rozwinięte od nas. Zaczynam rozumieć dlaczego rządy stosują takie słabe i puste wytłumaczenia, teraz wiem, że dla takich ograniczonych ludzi jak wy to wystarczy.

Wierze w ufo i czasem nie nawiedza. Wstydzę się o tym mówić bo ludzie pomyślą że nie normalny jestem.