Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedszkole z logopedą

Polecane posty

Gość gość

czy jest w Warszawie jakieś przedszkole, gdzie jest zatrudniony logopeda?

Gość gość
Bardzo fajnym przedszkolem jest Tequesta. Współpracują na stałe z logopedą, tylko musisz sprawdzić w jakie dni jest dostępny.

Gość gość
A ja tez mam dobre doświadczenia z Bajeczką. To świetne przedszkole integracyjne, jedyne w swoim rodzaju.

Gość gość
chyba w każdym przedszkolu jest logopeda, jeśli nie na stałe to taki dochodzący, na zasadzie współpracy. W przedszkolu www.przedszkolekonradek.pl, do którego chodzi nasz synek, też dzieci mają zajęcia z logopedą.

Gość gość
Tak, Tequesta jest super, ale tam się bardzo długo czeka na miejsce, bo jest dużo chętnych. Powinni otworzyć placówki w innych dzielnicach Warszawy.

Gość gość
to prawda, teraz logopeda jest w każdym przedszkolu. U synka w przedszkolu www.promyk.szczecin.pl dzieci maja zajęcia z logopedą w grupie oraz indywidualnie, w zależności od potrzeb malucha.

Gość gość
Ja mogę polecić fajne przedszkole integracyjne Bajeczka na Bemowie. Psycholog oraz logopeda dostępni są tam prawie codziennie.

Gość gość
To bardzo fajne miejsce jest: http://www.tequesta.pl/ Córka znajomych tam chodzi, podobno świetne miejsce!

Gość gość
Tak jak już ktoś pisał, logopeda jest dostępny w Tequeście. My chętnie korzystamy, jak jest taka potrzeba. To duża wygoda, że nie trzeba z dzieckiem po mieście biegać.

Gość gość
Teraz logopeda w przedszkolu to już standard, prawie każde ma to w swojej ofercie. Moje dzieci chodzą do Tequesty, bo tam jeszcze dodatkowo przyjeżdża pediatra, psycholog i pedagog:)