Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wystawiłam na allegro mega zestaw ubrań dla dziecka w okazyjnej cenie a

Polecane posty

Gość gość

a mało wyświetleń mam, mimo, że wykupiłam wyróżnienie itd. Czy 470 zł za 198 sztuk ubrań markowych w mega dobrym stanie! z nexta zary endo mothercare wójcik 5.10.15 i inne to zła cena? przecież to tylko 2,37 za sztukę ;( nie wiem za ile mam wystawić, żeby ktoś kupił jak myślicie?

Gość gość
Moze po prostu rozdziel te ubrania na mniejsze kupki, nie każdego stać by od razu za taka kwotę miałby kupić wszystko

Gość gość
1. moze zle zatytułowałaś ogłoszenie i nie wyświetla się przy standardowym wpisaniu w wyszukiwarkę 2. podziel ubrania na mniejsze paczki 3. wrzuć tu link (na pewno spotkasz sie ze słowami krytyki, że drogo, ubrania brzydkie, zniszczone), ale może kogoś własnie ogloszenie zainteresuje.

Gość gość
Daj spokój. Kto ci kupi naraz 200 sztuk ubrań?

Gość gość
podziel na mniejsze paczki, ja boję się kupować używanych ubrań za takie kwoty, raczej kupuję max do 100zł, swoją droga na allegro ciężko jest coś sprzedać

Gość gość
No niby tak, ale to akurat zestaw ubrań na rok, taka wyprawka od narodzin do roku, myślałam, że to sensowne.

Gość gość
Daj link.rzucę okiem.jaki rozmiar i płeć?

Gość gość
Ja też omijam tak duże paczki, wole kupić kilka mniejszych. Rozglądam się tylko za takimi za 100 zł.

Gość gość
ja kiedyś wystawilam porządne ksiązki prawie jak nowe i to w cenie 10 razy niższej niż są warte i praktycznie zero zainteresowania..

Gość gość
też się podpinam - jaka płeć? Szukam ubrań dla chłopca powyżej rozm 68 ;)

Gość gość
Hej a jakie to książki?

Gość gość
Ubranka rzeczywiście ładne. Ja bym zrobiła tak jak dziewczyny mówią - podzielila to na 4/5 paczek, aby w kazżej było kilka body, sukienka, sweterek itd i po prostu wystaw to za 100 zł.

Gość gość
masz profil na Zbiorniku ?

Gość gość
No cóż autorko, widzę ze dziecko urodziłas raczej zimą wiec nikt ci teraz nie kupi całego zestawu bo po co teraz komu zimowe rzeczy dla noworodka. Podziel na mniejsze paczki bo nigdy tego nie sprzedasz w całości

Gość gość
szkoda ze jestem dopiero 7 tygodniu i nie znam płci jeszcze bo bym kupiła :P sliczne są!

Gość gość
nie widać szczegółowo ubrań. ciężko ocenić czy ładne itp.

Gość gość
Moze powinnaś dodatkowo napisać kiedy corka się urodzila w jakim miesiącu. Chodzi mi o to ze w takiej dużej paczce na rok nie zawsze ciuchy na dziecko będą pasowały. Jezeli twoja na przykład urodzona w zimie i ma taki zimowy kombinezon malutki, to na inne dziecko urodzone w lecie bedzie to male jak nadejdzie zima.ok ciuchy na rok ale rozmiarów tych ubrań brak

Gość gość
Córka urodzona wiosną, kombinezony są w 2 rozmiarach, jeden mniejszy drugi większy, myśle, że ciuszki są w sam raz dla dziecka urodzonego właśnie wiosną/latem

Gość gość
NALICZYŁAM na zdjęciach ok. 90 sztuk. Bez czapek i rajstop. A co z resztą????? Kto Ci kupi W CIEMNO??? Na oko widać że ciuszki w większości niemodne czyli pewnie już kupione jako używane. Bodziaki wliczyłam do tej 90 ale to powinnam odjąć bo dla mnie to bielizna osobista i nigdy nie kupowałam używek. A naliczyłam bodziaków około 31 sztuk. To daje TYLKO około 60 sztuk jakichś konkretnych ciuszków na zdjęciach.:o

Gość gość
okej autorko, wiemy bo nam to napisałaś - warto te info dodać do ogłoszenia. Poza tym załóż nowy temat z tytułem, że sprzedasz ubr dla dziewczynki, trafisz do szerszego grona odbiorców.

Gość gość
I nie piszę żeby Ci dogryźć tylko doradzić. Sama kupowałam używane i nacięłam się. Zawsze kupowaliśmy od sprawdzonej babki która miała drozej ale faktycznie super ciuchy , niektóre z metkami. Raz skusiliśmy się na większą pakę. To co dostaliśmy to szit... 50% stęchnięte szmaty do wyrzucenia. 25% do caritasu 25% można było od biedy ubrać. Po tej nauczce nie kupowaliśmy już bez szczegółowych zdjęć WSZYSTKICH sztuk.

Gość gość
No na zdjęciach nie ma wszystkich 198, ktoś by się zainteresował to wysłałabym więcej zdjęć na maila, zrobiłam zdjęcia wszystkiemu, ale na allegro jest limit zdjęć, więcej dodać nie mogę...

Gość gość
Dlaczego niemodne? Kupowałam nowe, mi się podobały...ale cóż, to już kwestia gustu fakt

Gość gość
Za duża paczka, za duża kwota jednorazowo. Ja sprzedaję na allegro i udaje mi się. Ale robię jakieś sensowne zestawy np. kompletna wyprawka na 3-6 m-cy albo zestaw na lato na wzrost załóżmy 116 cm. Nikt nie przewidzi jak dziecko będzie rosło i co się kiedy przyda. Poza tym ja bardzo się przykładam do zdjęć, staram się ładnie poukładać, dać dobrą fotę na miniaturkę aby wpadało w oko i jak do tej pory sprzedaję z powodzeniem.

Gość gość
Napisze ci z mojego punktu widzenia. W kombinezonach zbyt dużo różu i są mdłe. Rajstopy wszystkie rozciągnięte. Body pogniecione i trudno dostrzec w jakim faktycznie są stanie. Swetry brzydkie poza jednym i czapki tez tylko dwie ładne . Sukienki takie sobie ewentualnie wybrałabym jedną. Ciuchy bez szału i nie są wszystkie pokazane

Gość gość
To możesz dodać info, że więcej zdj jest dostępna, tylko prosisz o wiadomość. Już dostałaś tyle rad, że teraz nic tylko poprawić ogłoszenie i liczyć na szybką sprzedaż :D

Gość gość
Ok dziękuje za wszystkie rady

Gość gość
Całości nie sprzedasz, zapomnij.

Gość gość
na olx możesz też wystawić, tam dużo ludzi sprawdza takie rzeczy